Adetokumbo: Teodosić bi mogao da igra u NBA

Izvor: B92, 27.Dec.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo: Teodosić bi mogao da igra u NBA

Zvezda Milvokija Janis Adetokumbo kaže da bi Ljulj, Spanulis i Teodosić bez problema mogli da igraju u NBA.

Grčki košarkaš igra sve bolje u dresu Baksa, a ističe da su veliki posao za Evropljane napravili braća Gasol i Dirk Novicki.

„Sve više Evropljana ima veliki uticaj u NBA. Veiki igrači kao što su braća Gasol i novicki su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam pokazali put, samo pratimo njihove korake“, kaže Adetokumbo i na pitanje ko iz Evrope nedostaje NBA ligi dodaje:

„Mnogo igrača. Sehio Ljulj može da bude definitivno NBA igrač. Spanulis i Teodosić takođe mogu da budu. Mnogo igrača iz Evrolige bi moglo da igra u NBA.“

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MLADA NBA ZVEZDA PRIZIVA TEODOSIĆA: Pogledajte šta je Adentokubo rekao o Teu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2016, 01:03

Zvezda Milvoki Baksa smatra da bi Miloš Teodosić, Serhio Ljulj, kao i njegov zemljak Vasilis Spanulis bez ikakvih problema mogli da igraju u NBA.. . Popularni “Grik frik” smatra da su Dirk Novicki i Pau Gasol utabali put do NBA za evropske igrače, kojih je poslednjih godina sve više i više u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.