Adetokumbo MVP sezone, Dončić najbolji ruki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo MVP sezone, Dončić najbolji "ruki"

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni 2018/2019.

Grčki košarkaš dobio je više glasova novinara, čak 78 od mogućih 101, ispred Pola Džordža iz Oklahome i Džejmsa Hardena iz Hjustona.

Nagrada za najboljeg "rukija" otišla je u ruke Slovenca iz Dalasa Luke Dončića u konkurenciji centra Finiksa Deandrea Ejtona i Trea Janga iz Atlante.

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "šesti igrač" je Lu Vilijams iz LA Klipersa, defanzivac je centar Jute Rudi Gober, najviše je napredovao Paskal Siakam (Toronto), dok je najbolji trener Majk Budenholcer iz Milvokija.

U idealnom timu sezone, što je ranije objavljeno, su Adetokumbo, Harden, Stefen Kari (Golden Stejt), Džordž i Nikola Jokić (Denver).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Adetokumbo MVP sezone, Dončić najbolji "ruki"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2019

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni 2018/2019.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.