AMERIKA ŠOKIRANA NASILJEM KOŠARKAŠA! NBA šampion krvnički PRETUKAO mladića jer mu je oštetio prozor na automobilu! /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

AMERIKA ŠOKIRANA NASILJEM KOŠARKAŠA! NBA šampion krvnički PRETUKAO mladića jer mu je oštetio prozor na automobilu! /VIDEO/

Ameriku potresaju protesti i pobuna zbog smrti Džordža Flojda, a prizori nasilja sa ulica SAD stižu iz časa u čas.
U moru dramatičnih vesti, pojavio se i šokantan snimak u kome NBA šampion sa Klivlendom Džej-Ar Smit brutalno premlaćuje mladića jer mu je ovaj oštetio prozor na kolima.
Incident se dogodio u Los Anđelesu, u kvartu Ferirfaks. Smit je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bio na ulici u trenutku kada je pomenuti mladić, koji se izdvojio iz grupe koja protestuje zbog ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu – oštetio kola. Nije poznato da li je namerno to uradio ili ne, tek usledilo je brutalan izliv nasilja.
Smit ga je oborio na zemlju i krvnički šutirao, a kad je nesrečni mladić konačno uspeo da se pridigne i zatetura u begu, usledio je i udarac pesnicom po licu.
UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ:
Razjarenog košarkaša prijatelji i obezbeđenje su uspeli koliko-toliko da obuzdaju i sklone da ne napravi još teži incident. Smit se posle toga oglasio i ispričao zbog čega je bio nasilan.
– Jedan od tih je***ih belaca nije znao gde ide i polomio je prozor na mom kamionetu – ispričao je Smit uz napomenu da je njegovo vozilo bilo parkirano u zoni u kojoj ne postoji nijedan lokal, koji su inače na meti razularenih protestanata.
Grupa koja je prošla pored Smitovog vozila prethodno je poharala poznatu prodavnicu patika.
– Jurio sam ga i isprašio mu gu*icu – dodao je Smit i naglasio da ovaj incident nema nikakve veze sa rasizmom, već je u pitanju samo osveta zbog slomljenog stakla(!?):
– Nije znao čije staklo je razbio i dobio je batine – rekao je, kako prenosi Telegraf, bivši igrač Denvera, Njujorka i Klivlenda.
Foto: Larry W. Smith / EPA;
Džej Ar Smit


The post AMERIKA ŠOKIRANA NASILJEM KOŠARKAŠA! NBA šampion krvnički PRETUKAO mladića jer mu je oštetio prozor na automobilu! /VIDEO/ appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.