Fogo: Bilo bi odlično kad bi Srbija želela da bude član NATO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fogo: Bilo bi odlično kad bi Srbija želela da bude član NATO

Komandant Komande združenih snaga NATO iz Napulja, admiral Džejms Fogo smatra da će saradnja Srbije i NATO napredovati, ali da od Srbije zavisi koliko razvijenu i duboku saradnju želi.

"Bilo bi odlično kada bi Srbija želela da postane član NATO. Trenutno ste partneri i vaša zemlja je veoma zadovoljna time. Nama i to odgovara", rekao je Fogo za "Blic".

Kao partneri, kako je objasnio, Srbija ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbor "a la carte" menija sa stvarima koje uključuju obuke, prilike, vežbe, razmene, studijske posete, i druge oblike saradnje sa NATO-om.

"Vi ćete birati šta želite da radite i koliko želite da razvijete ovaj odnos, a mi ćemo biti tu za vas", rekao je Fogo.

Istakao je i da je odnos Srbije i istoka njen izbor, ali da misli da je budućnost Srbije u evroatlantskim integracijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Komandant Kfora: Bilo bi odlično kad bi Srbija želela da bude član NATO

Izvor: 011vodič.com, 12.Dec.2019

Komandant Komande združenih snaga NATO iz Napulja, admiral Džejms Fogo smatra da će saradnja Srbije i NATO napredovati, ali da od Srbije zavisi koliko razvijenu i duboku saradnju želi.. . „Bilo bi odlično kada bi Srbija želela da postane član NATO. Trenutno ste partneri i vaša zemlja je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.