Zvezdina ekspedicija doputovala u Moskvu: Da probamo da iznenadimo CSKA!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina ekspedicija doputovala u Moskvu: Da probamo da iznenadimo CSKA!

"Sada kroz neko zadovoljstvo možemo da se setimo kako smo došli do ovoga, kako smo prošli kroz ovih 26 mečeva u Evropi", rekao je trener Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u ponedeljak oko 10 časova u Moskvu nakon tročasovnog leta, gde ih u naredna četiri dana očekuju dve utakmice plej-ofa Evrolige sa jednim od favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za osvajanje trofeja - moskovskim CSKA.

Ekipa Dejana Radonjića stigla je u rusku prestonicu bez Marka Gudurića, koji i dalje ima problema sa temperaturom, a u najavi utakmice prvi plejmejker crveno-belih Stefan Jović smatra da su mečevi sa CSKA "svojevrsna nagrada za sve što je Zvezda uradila ove sezone"

"Tamo želimo da damo svoj maksimum koji imamo,imali smo dosta uspona i padova ove sezone u Evroligi, ali kao nagrada za dobar i naporan rad, stigao je taj plasman u četvrtfinale i mečevi sa CSKA. Preko puta nas će se naći najbolja ekipa u Evropi u ovom trenutku. Ali, to je što je! Nemamo razloga za neki preveliki pritisak, pa da probamo da ih iznenadimo", rekao je Jović za klupski sajt.

Luka Mitrović: Verujemo u čuda! CSKA će morati dobro da se pomuči da bi nas izbacio

Trener Dejan Radonjić ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da će ekipa nastaviti takmičenje u Evroligi i to u probranom društvu.

"Putujemo zadovoljni u Moskvu, jer smo u prilici da nastavimo takmičenje i da se sastanemo sa CSKA u četvrtfinalu najjačeg takmičenja. Sada kroz neko zadovoljstvo možemo da se setimo kako smo došli do ovoga, kako smo prošli kroz ovih 26 mečeva u Evropi. Idemo u goste timu koji je u dobroj poziciji, koji svake godine ima ambiciju da postane prvak Evrope, i ove godine igraju odlično, jako mali broj poraza. Sa te strane, lako ih je analizirati, radi se o kvalitetu na najvećem mogućem nivou. Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou, da damo svoj maksimum, da pružimo sve od sebe, i da vidimo šta će to da nam donese", rekao je trener crveno-belih.

Teodosić: Svi znaju šta osećam prema Zvezdi, ali u četvrtfinalu biće moj protivnik!

Košarkaši Crvene zvezde i CSKA poslednji put su se sastali u sezoni 1999/2000. u okviru Evrolige i oba puta ubedljive trijumfe odneo je ruski sastav. Tim Dimitrisa Itudisa predvodi Evroligu po broju ubačenih poena po meču (92), uz najveći timski indeks - 108.

Voroncevič o Zvezdi: Dobar i jak tim, ali mislim da ne mogu da nam naprave problem

Očekuje se da će i crveno-beli imati podršku navijača u Megasport Areni u Moskvi, u kojoj će se igrati obe utakmice. Prva je na programu u utorak od 19 časova.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.