VIDEO: Dadilja ubica - ovo je osveta Putinu za muslimanske žrtve

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dadilja ubica - ovo je osveta Putinu za muslimanske žrtve

Gjuljčehra Bobokulova (38), dadilja koja je u Moskvi odsekla glavu detetu, rekla je da je to učinila da bi osvetila muslimane ubijene u ruskim udarima u Siriji, prenose svetske agencije.

Na video snimku koji kruži internetom, dadilja iz Uzbekistana prvi put detaljno objašnjava zašto je počinila zločin.

- Osvetila sam se onima koji prolivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krv. Putin je prolio krv bombardovanjem Sirije. Zašto su muslimani ubijeni? I oni žele da žive i među njima ima dece - rekla je Bobokulova.

Ona je otkrila i da je želela da se preseli u Siriju, ali nije precizirala u koji grad. Potvrdila je samo da je želela da živi u muslimanskoj oblasti.

Na pitanje da li je dugo planirala ubistvo, Bobokulova je rekla da nije i dodala da je poslednjih mesec dana pratila šta se dešava u Siriji i da je razmišljala o bombardovanju, deci...

Agencije navode da je nejasno kada je snimljena ova izjava, ali je dadilja odevena u istu garderobu koju je nosila na sudu u sredu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.