Navijača Dinama traže ostavku Grofa Božovića

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijača Dinama traže ostavku Grofa Božovića

Navijači fudbalskog kluba Dinamo Moskva traže ostavku trenera ekipe Miodraga Grofa Božovića, prenose ruski mediji.

Tim se nalazi na razočaravajućem 10. mestu u ruskom šampionatu, i pored toga što je potrošeno nekoliko desetina miliona evra na pojačanja. Navijači su zakazali i protest na gradskom derbiju protiv CSKA, kada će tražiti da Božović ode sa mesta trenera.

"Zaista neverovatno. Imamo odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tim i umesto borbe za Evropu, nalazimo se na 10. mestu! Trener je isključivi krivac i mora da ode. Već na utakmici sa CSKA organizovaćemo protest na kojem ćemo, nadamo se, da ga nateramo da podnese ostavku", rečeno je u saopštenju navijača moskovskog kluba.

Dinamo je ovog leta angažovao najboljeg strelca Bundeslige, Kevina Kuranjija iz Šalkea. Međutim, ni to nije pomoglo da se dobije poslednjeplasirani tim na tabeli Krila Sovjetov (1:1).

Od dolaska na klubu Dinama, tim Miodraga Božovića dobio je samo dve utakmice!

Tokom trenerske karijere Miodrag Grof Božović je radio u čačanskom Borcu, podgoričkoj Budućnosti i Amkaru iz Perma, sa kojim je prošle sezone izborio izlazak u Evropu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Navijača Dinama traže ostavku Grofa Božovića

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Avg.2010

Navijači fudbalskog kluba Dinamo Moskva traže ostavku trenera ekipe Miodraga Grofa Božovića, prenose ruski mediji.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.