Nastavila da deli lekcije bolje rangiranima od sebe: Krunićeva u drugoj rundi Moskve

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavila da deli lekcije bolje rangiranima od sebe: Krunićeva u drugoj rundi Moskve

Aleksandra Krunić plasirala se u drugu rundu takmičenje u Moskvi pošto je savladala znantno bolje rangiranu teniserku iz Francuske Karolinu Garsiju sa 6:4, 6:2.

Krunićeva je dobila vajld kartu za turnir u glavnom gradu Rusije, a iskoristila je tako što je porazila 36. igračicu sveta. Osmi nosilac na turniru pao je za 54 minuta igre.

Aleksandra je u trećeg gemu susreta zaradila brejk, ali ga je odmah ispustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako što je izgubila četiri poena u nizu (2:2). Čudno za žensku konkurenciju, nije bilo prilika za oduzimanje servisa na obe strane naredna četiri gema, ali je onda jedinu brejk loptu do kraja upravo srpska teniserka iskoristila i osvojila set (6:4).

U drugoj deonici je to sve išlo glatko, jer Francuskinja nije sačuvala svoj prvi udarac u trećem i petom gemu, tako da se došlo do velikih i nedostižnih 5:1. Osvojila je Garsija još jedan gem do kraja okršaja, ali ništa više od toga.

Naredna protivnica Krunićeve biće Cvetana Pironkova, još jedna teniserka iz prvih 50 na WTA listi, koja je savladala crnogorsku igračicu Danku Kovinić sa 6:2, 6:2.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krunićeva u osmini finala Kupa Kremlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u osminu finala Kupa Kremlja nakon što je pobedila Karolinu Garsiju iz Francuske sa 6:4, 6:2...Krunić, koja je dobila od organizatora dobila specijalnu pozivnicu za učešće na turniru, eliminisala je 36. teniserku sveta za samo 54 minuta...Ona će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.