MTV Movie Awards: Miloš Biković i Nina Janković najbolji glumci

Izvor: Poznati.info, 06.Jun.2011, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV Movie Awards: Miloš Biković i Nina Janković najbolji glumci

Sinoć su po prvi dodeljene Gorki list MTV Movie Awards na ceremoniji koja je organizovana u pozorištu Madlenijanum u Beogradu. Film Dragana Bjelogrlića 'Montevideo, Bog te video' je trijumfovao u sve tri kategorije - vašim glasovima ovaj film je izabran za najbolji film u regionu, dok su Miloš Biković i Nina Janković izabrani za najbolje glumce.
U prepunoj sali pozorišta Madlenijanum, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pred publikom, koju su činile poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i mode, nastupili su Aleksandra Kovač, grupe Jinx i Bei the Fish, kojima se na bini pridružila Karolina Gočeva.
Proslavljena slovenačka glumica Katarina Čas i glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić uručili su nagrade pobednicima u kategorijama za najboljeg glumca i najbolju glumicu, dok je, u ime brenda Gorki list nagradu za najbolji film dodelio Vojin Đorđević, direktor kompanije Gorki list licenciranje d.o.o.
Mlada ekipa glumaca iz filma 'Tilva Roš' izvela je kraći skeč u kome su na duhovit način odrepovali svoje viđenje nominovanih filmova, što je naišlo na oduševljenje prisutnih.
U kategoriji 'Najbolji film' nominovani su bili: slovenačko filmsko ostvarenje 'Gremo mi po svoje', srpski filmovi 'Tilva Roš' i 'Montevideo, Bog te video', hrvatski bioskopski hit 'Šuma Summarum' i makedonsko ostvarenje 'Majki'.
Za nagradu 'Najbolja glumica' na Gorki List MTV Movie Awards nadmetale su se: hrvatska glumica Marija Škaričić ('Majka asfalta'), slovenačka glumica Iva Kranjc ('Besa'). Mlada srpska zvezda Nina Janković ('Montevideo, Bog te video'), hrvatska glumica Lucija Šerbedžija ('Sedamdeset i dva dana') i diva srpskog glumišta Branka Katić ('Žena sa slomljenim nosem').
Konkurencija u kategoriji 'Najbolji glumac' takođe je bila veoma žestoka. Nominovani su bili hrvatski glumac Leon Lučev ('Na putu'), Nikola Rakočević ('Šišanje'), Miloš Biković i Petar Strugar ('Montevideo, Bog te video') i slovenački glumac Jurij Zrnec ('Gremo mi po svoje').
Zahvaljujemo publici na glasanju, jer ste vi odlučili ko će poneti nagradu kući. Koliko je regionalna publika aktivna najviše govori činjenica da u glasanju za globalne MTV Movie Awards najveći broj glasova sa teritorije Evrope došlo iz Nemačke, a zatim iz regiona, koga pokriva MTV Adria - čak 22.379 ljudi je glasalo.
Slične, interesantne teme: Danas dodela regionalnih MTV nagrada Lista nominacija za MTV Movie Awards Balkan 2011 Story Awards 2011: fantastično veče i fantastične nagrade
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić,   Nina Janković

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.