Izvor: Svet, 05.Jun.2011, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Janković i Sloboda Mićalović igraju u nastavku serije "Sva ta ravnica"

U nastavku serijala "Sva ta ravnica", koji će se pod novim imenom "Jagodići" emitovati na RTS-u, u glavnim ulogama će se pojaviti Sloboda Mićalović i Nina Janković.
Kako Press saznaje, scenario nastavka popularne TV serije daleko je kompleksniji i dramatičniji u odnosu na prvi nastavak, pa je reditelj Miroslav Lekić odlučio da pojača glumačku postavu lepom Leskovčankom, Bobom, i junakinjom hit filma "Montevideo, Bog te video".

Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloboda i Nina u nastavku serije “Sva ta ravnica”

Izvor: Scandal.rs, 05.Jun.2011

U nastavku serijala 'Sva ta ravnica', koji će se pod novim imenom 'Jagodići' emitovati na RTS-u, u glavnim ulogama će se pojaviti Sloboda Mićalović i Nina Janković. Kako Press saznaje, scenario nastavka popularne TV serije daleko je kompleksniji i dramatičniji u odnosu na prvi nastavak, pa je...

Nastavak na Scandal.rs...

MTV Movie Awards: Miloš Biković i Nina Janković najbolji glumci

Izvor: Poznati.info, 06.Jun.2011, 13:01

Sinoć su po prvi dodeljene Gorki list MTV Movie Awards na ceremoniji koja je organizovana u pozorištu Madlenijanum u Beogradu. Film Dragana Bjelogrlića 'Montevideo, Bog te video' je trijumfovao u sve tri kategorije - vašim glasovima ovaj film je izabran za najbolji film u regionu, dok su Miloš Biković...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.