PESMU SAM PISALA U NAJTEŽEM PERIODU! Marina Tucaković poklonila je OVE STIHOVE svom POKOJNOM SINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:52

"PESMU SAM PISALA U NAJTEŽEM PERIODU!" Marina Tucaković poklonila je OVE STIHOVE svom POKOJNOM SINU

"Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici..."

Pre četiri godine pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je poslednji album "Original" na kojem se našla i dirljiva balada "Hiljadu nula".

U tom periodu po estradnim kuloarima šuškalo se da je ovu numeru Marina Tucaković, autorka teksta, posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću.

Međutim, Marina je ova nagađanja demantovala i istakla da je tu numeru Nataša posvetila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerki Hani.

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

- Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove "sine" - objasila je.

Ona je dodala da je jedina pesma koju je posvetila sinu zapravo "Mišo moj" koju je snimila Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić, rekla je Tucakovićeva.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.