Žoze najavio povratak, evo i kada!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoze najavio povratak, evo i kada!

Portugalac uskoro ponovo na velikoj sceni.

Žoze Murinjo trenutna uživa u svom poslu komentatora fudbalskih dešavanja na televiziji "Russia Today".

Portugalac je krajem prošle godine sporazumno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom koji je to morao debelo da plati.

Nakon toga se "Posebni" povezivao sa brojnim evropskim klubovima, ali nije želeo da se upušta u neizvesne avanture >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usred sezone.

"U ovoj kratkotrajnoj fazi mog života koja će, nadam se, trajati samo do juna, želim da saznam šta bi drugi uradili u određenim situacijama. Sada se ne fokusiram na sebe, već analiziram poteze drugih", kazao je Murinjo za španske medije i tako možda i najavio veliki povratak u trenerske vode.

Čudne se stvari dešavaju u Čelsiju, klubu u kojem je već dva puta bio trener, pa engleskim medijima nije trebalo mnogo da "saberu dva i dva".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.