Zacementirano! Ugovor snova za Bilbao, ko hoće da vodi Munijaina mora da plati 45.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zacementirano! Ugovor snova za Bilbao, ko hoće da vodi Munijaina mora da plati 45.000.000 evra

Ofanzivni vezni baskijske ekipe produžio ugovor do 2019. godine

Uzeo je Mančester junajted Atletik Bilbaou Andera Ereru, zatim se ustremio na Emerika Laporta i Ikera Munijaina i umesto potpisa dobio - „korpu“. Poput dogovor sa francuskim štoperom, baskijski klub je na isti način „blindirao“ i ofanzivnog vezistu sa kojim je u ponedeljak pre podne potpisao novi ugovor.

I to u trenutku dok je ovaj - povređen!

Baski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su rešili da obnove saradnju sa jednim od svojih dragulja i po novim odredbama saradnje Munijain će igrati za Atletik do juna 2019. a ukoliko neko poželi da ga vodi moraće da prebaci na račun kluba 45.000.000 evra, koliko iznosi nova otkupna klauzula.

Ovo je drugi put u roku od godinu dana da Atletik i Munijain produžavaju saradnju, jer mu je dosadašnji ugovor isticao leta 2017. a cena iznosila 37.500.000 evra.

Munaijn ima 22 godine, dete je kluba u čijem je dresu debitovao 2009. i na 254 utakmice u svim takmičenjima postigao 33 gola. Trenutno je van stroja, pošto su mu u aprilu sradali prednji ukršteni ligamenti kolena i predstoji mu pauza do kraja oktobra.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.