Votford pobedio Mančester junajted

Izvor: Beta, 22.Dec.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford pobedio Mančester junajted

Fudbaleri Votforda pobedili su na svom terenu Mančester junajted sa 2:0, u utakmici 18. kola Premijer lige.Votford je poveo u 50. minutu golom Ismaila Sara, posle greške golmana Davida De Hee. Pobedu je obezbedio Troj Dini u 54. minutu iz penala.Posle skoro tri meseca u tim Junajteda se vratio Pol Pogba. On je u igru ušao sa klupe u 64. minutu i to je njegova sedma utakmica u ovoj sezoni. On je poslednji put igrao u septembru, a od tada je pauzirao zbog povrede skočnog zgloba i bolesti. Votford je ostvario tek drugu pobedu u Premijer ligi i poslednji je na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i pretposlednji Norič.Mančester junajted je pretrpeo peti poraz i zauzima osmo mesto sa 25 bodova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAZNA ZBOG KIKSA ILI NE? Solskjer ISKRENO o De Hei!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019

Mančester poražen od Votforda...Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer, izjavio je posle poraza njegovog tima od Votforda 2:0 u 18. kolu Premijer lige. Meč je obeležila velika greška golmana Junajteda Davida De Hea, međutim, Norvežanin nije zamerio Špancu...- Bila je to greška kakva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.