Katastrofalna igra Junajteda, i davljenik Votford im očitao lekciju!

Izvor: B92, 23.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofalna igra Junajteda, i davljenik Votford im očitao lekciju!

Fudbaleri Votforda zabeležili su tek drugu pobedu ove sezone, ali svakako najvredniju. Na "Vikaridž roudu" pobedili su indisponirani Mančester junajted sa 2:0.

Bila je to debitantska partija Najdžela Pirsona, novog menadžera "stršljenova" na klupi Votforda i njegovi izabranici su ga obradovali trijumfom.

Junajted je doživeo peti poraz ove sezone u Premijer ligi, nastavljaju se brige za menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olea Gunara Solskjera čiji izabranici i dalje igraju najgore protiv timova iz donjeg doma tabele.

Neverovatno je kako su loše odigrali gosti sa "Old Traforda", u njihovim redovima nije bilo nijedne svetle tačke i pitanje je šta će Norvežanin i njegovi saradnici moći da urade da se taj trend promeni.

Delovali su krajnje beskrvno, umorno, nezainteresovano i Votford je sve to umeo da kazni.

Igra Junajteda bila je ispod svakog kriterijuma, bukvalno ništa nisu uspeli da urade da opravdaju ulogu favorita u ovom meču, dok je Votford pokazao da se neće tako lako predati u borbi za opstanak.

Nemanja Matić je presedeo na klupi Junajteda ceo meč, dok je Pol Pogba, prvi put od kraja septembra dobio priliku da uđe sa klupe, u momentima kada je Votford već imao prednost od dva gola.

Prvo poluvreme bilo je bez izjednog udarca na gol, a onda početkom drugog dela, igrači Junajteda su jednostavno sebi "pucali u noge".

U 51. minutu posle šuta Ismeile Sara, usledila je katastrofalna reakcija Davida de Hee koji je reagovao početnički i prosto ubacio sam loptu u mrežu u pokuišaju da uhvati loptu.

Bio je to pravi šok za sve na tribinama, ali naročito se to odrazilo na igru Junajteda, pa je tri minuta kasnije Aron van Bisaka neoprezno reagovao i skrivio penal koji je Troj Dini pretvorio u konačnih 2:0.

Junajted je u finišu pokušavao, imao nekoliko prilika, ali je i golman Votforda Foster bio siguran pa se rezultat nije promenio

Premijer liga, 18. kolo:

Nedelja:

Votford - Mančester j. 2:0 (0:0)

(Sar 50, Dini 54p)

17.30 Totenhem - Čelsi

Subota:

Everton - Arsenal 0:0

Aston Vila – Sautempton 1:3 (0:2)

Griliš 75 – Ings 21, 51, Stivens 31

Bornmut – Barnli 0:1 (0:0)

Rodriges 89

Brajton - Šefild j. 0:1 (0:1)

Mekbarni 23

Njukasl - Kristal Palas 1:0 (0:0)

Almiron 83

Norič – Vulverhempton 1:2 (1:0)

Kantvel 17 – Sais 60, Himenes 81

Mančester siti - Lester 3:1 (2:1)

Mahrez 30, Gindoan 43p, Žezus 69 - Vardi 22

odloženo Vest Hem - Liverpul

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.