Vezista Junajteda sa sjajnim partijama nastavio i u reprezentaciji! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista Junajteda sa sjajnim partijama nastavio i u reprezentaciji! (video)

Večeras je odigrana i jedna interesantna prijateljska utakmica između dve evropske selekcije.

U jeku je reprezentativna pauza, danas je odigrano još 10 mečeva u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, OVDE pogledajte šta se dešavalo u grupama C i E, a OVDE kakav je bio ishod današnjih mečeva u grupama G i I.

Odigran je i jedan prijateljski susret, Velšani su u Kardifu ugostili Belorusiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Puleni Rajana Gigsa slavili su sa 1:0 (1:0).

Gol odluke postigao je u 17. minutu fudbaler Mančester junajteda Danijel Džejms.

Nastavio je bivši igrač Svonsija sa sjajnim partijama, postigao je tri pogotka u dresu "Đavola" ove sezone, sada je nastavio da rešeta protivničke mreže i u dresu reprezentacije.

Još jednom je pokazao da ima jako dobar udarac, ovoga puta nije tukao snažno, već je vrlo precizno i lukavo sa ivice kaznenog prostora matirao golmana Belorusije i tako doneo trijumf "Zmajevima".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.