Večeras igrao protiv Junajted, do kraja meseca će Old Traford zvati svojim domom?

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2020, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras igrao protiv Junajted, do kraja meseca će "Old Traford" zvati svojim domom?

"Đavoli" bi mogli da dobiju veliko pojačanje.

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted je zainteresovan za napadača Vulverhempton Vonderersa Raula Himeneza.

Meksikanac igra sjajno ove sezone u dresu "Vukova", postigao je osam golova u Premijer ligi i još tri u Ligi Evrope, a ima i pet asistencije u ova dva takmičenja.

Večeras je odigrao u finišu utakmice na "Molinou" protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Đavola", imao je i jednu sjajnu priliku, kada je iz nezgodne pozicije pogodio stativu.

Nakon utakmice su se pojavile spekulacije da je Junajted zainteresovan za njegove usluge, a svoj komentar dali su i treneri ove dve ekipe.

"Ole ništa nije pomijnao o tome. Prelazni rok je otvoren. Kada je to slučaj sve je moguće. Mi smo prezadovoljni što imamo Raula", izjavio je Nuno Espirito Santo.

Solskjer je istakao da je Meksikanac strašan napadač.

"Još jedan sjajan igrač sa kojim nas povezuju.

Puno je igrača sa kojima smo povezani. Mislim da je danas odigrao odlično sa klupe, ali ne mogu da komentarišem spekulacije
", izjavio je Norvežanin.

Mančester junajted je letos prodao Romelua Lukakua i nije mu angažovao zamenu, Mejson Grinvud je dobio ozbiljniju priliku u prvom timu umesto Belgijanca, ali klub sa "Old Traforda" i dalje traži jednog napadača.

Himenez je poslednji u nizu igrača koji se povezuju sa klubom, videćemo da li bi baš Meksikanac mogao da bude novo pojačanje "Đavola".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.