Gvardiola pronašao lek na proverenom mestu - u Lesteru!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola pronašao "lek" na proverenom mestu - u Lesteru!

Navodno je i ponuda poslata sa "Etihada".

Kako prenose turski mediji, Mančester siti je poslao ponudu u Lester za usluge talentovanog defanzivca Čaglara Sojunčua.

Ovaj turski fudbaler je dobio priliku ove sezone umesto Harija Megvajera, koji je za rekordan novac (90m evra) prodat Mančester junajtedu.

Odlazak engleskog reprezentativca se zbog turskog nije ni osetio, kako "Lisice" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju jednu od najboljih odbrana u ligi i na drugom su mestu tabele Premijer lige nakon 21 odigranog kola.

Gvardioli nije promakao sjajni Turčin, pa je navodno za njegove usluge Siti poslao ponudu na "King Pauer" tešku 45 miliona evra.

"Građani" imaju problema u zadnjoj liniji, nisu angažovali zamenu za Kompanija, Laporte je doživeo tešku povredu, dok Otamendi i Stouns nisu na željenom nivou, pa je Španac odlučio da "ugasi požar" kupovinom u Lesteru.

Ipak, ta ponuda neće zadovoljiti apetite uprave Lestera, koja za usluge svog fudbalera navodno traži 70 miliona evra.

Slična situacija je bila i sa Rijadom Marezom svojevremeno, Gvardiola je pokušao da ga kupi u januaru 2018. godine, nije uspeo, jer je Lester tražio preveliki novac, da bi na leto te godine Alžirac ipak završio na "Etihadu", videćemo da li će tako biti i sa turskim reprezentativcem.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stršljenovi" nagrađuju trenera prvoklasnim pojačanjem!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020

Pirson je probudio Votford, uskoro bi mogao da dobije i veliko pojačanje...Stigao je Najdžel Pirson pre par sedmica u redove Votforda, za zadatak ima opstanak u Premijer ligi...Ostvario je nekoliko sjajnih rezultata, dobio je Mančester junajted, Bornmut i Vulverhempton u Premijer ligi, remizirao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.