Vanja Milinković-Savić između Mančestera i Genka

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Milinković-Savić između Mančestera i Genka

Jučerašnji boravak u Novom Sadu predstavnika Mančester junajteda (njegovo ime, po pravilima tog kluba, drži se u tajnosti) i razgovora sa roditeljima 17-godišnjeg golmana Vojvodine Vanje Milinković-Savića, nije doneo pomak u odnosu na ono što je ranije već bilo poznato.
Slavni engleski klub saglasan je da potpiše ugovor sa talentovanim golmanom, ali tako da on još narednu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << provede na pozajmici u Vojvodini, gde ima šanse da se izbori za mesto u timu i tako stekne neophodno iskustvo.
Kako je potvrdio predsednik novosadskog superligaša Zoran Pavlović, Junajted i Vojvodina su o svim detaljima arnžmana postigli dogovor. Međutim, za realizaciju transfera, budući da je Vanja maloletan, neophodna je još saglasnost njegovih roditelja.
Pošto se u međuvremenu pojavila i kombinacija sa belgijskim Genkom, to je unelo izvesne nedoumice. Jasno je, razume se, da je od dva zainteresovana kluba slavni engleski Junajted neuporedivo veći i izazovniji od Genka, ali kolebanje talentovanog golmana za koju ponudu da se opredeli izazivaju uveravanja da će pre dobiti šansu da brani u Genku nego u Mančester junajtedu. Mada, istine radi, treba reći da mladom golmanu niko ne može dati pouzdane garancije da će biti u prvom planu i sigurno braniti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dobre vesti za Junajted – Bajern neće ponuditi novi ugovor Krosu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2014

Vest koju su navijači Mančester junajteda čekali – minhenski Bajern neće ponuditi novi ugovor Toniju Krosu što znači da su Crveni đavoli veoma blizu prvog pojačanja. Predsednik šampiona Nemačke Karl Hopfner potvrdio je za list Kiker da klub sa Alijanc Arene vezisti neće ponuditi ugovor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.