Van Persi mora na novi pregled

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi mora na novi pregled

Napadač Mančester junajteda Robin van Persi moraće da ide na novi pregled, kako bi se utvrdila povreda zadobijena na utakmici Lige šampiona sa Olimpijakosom, rekao je danas trener aktuelnog prvaka engleske Dejvid Mojes.
(FOTO: AP)
On je rekao da se na prvom snimku „ništa konkretno nije videlo”, kao i da će 30-godišnji Holanđanin morati na novo snimanje.
Napadač „crvenih đavola” tako neće biti na raspolaganju treneru Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << esu za predstojeću utakmicu protiv Vest Hema u Premijer ligi.
Van Persi je u sredu u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Olimpijakosa dobio udarac u levo koleno, pa je sa terena iznet na nosilima.
Holanđanin je prethodno postigao het-trik i doneo Mančesteru pobedu, koja mu je obezbedila plasman u četvrtfinale Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skols: Mančester junajted može do finala Lige šampiona

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2014, 12:49

Živa legenda Mančester junajteda Pol Skols ohrabrio je fudbalere "crvenih đavola" pred četvrtfinalne duele sa minhenskim Bajernom, prenose

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.