Van Persi iščašio koleno protiv Olimpijakosa, pauza mesec i po

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi iščašio koleno protiv Olimpijakosa, pauza mesec i po

Napadač Mančester Junajteda Robin Van Persi odsustvovaće sa terena do mesec i po dana zbog išcašenog kolena, objavio je engleski klub.
(FOTO: PA)
Holanđanin je u sredu postigao het–trik protiv Olimpijakosa za prolazak u četvrtfinale Lige šampioan. On je na nosilima iznet sa terena sa te utakmice.
Trener Dejvid Mojs kazao je da se na osnovu početnog snimka nije mogla postaviti dijagnoza, ali je druga pokazala koliko je ozbiljna povreda, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je Bi–Bi–Si.
Van Persi će zbog ove povrede propustiti oba četvrtfinalna meča Junajteda u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto je procenjeno da neće igrati četiri do šest nedelja.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Persi propušta dvomeč sa Bajernom!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2014, 11:51

Fudbaler Mančester junajteda Robin Van Persi odsustvovaće sa terena do mesec i po dana zbog išcašenog kolena, objavio je engleski klub. ..Robin Van Persi  ..Holandski napadač je u sredu postigao het-trik protiv Olimpijakosa za prolazak u četvrtfinale Lige šampioan. On je na nosilima iznet sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.