Van Galova poruka Realu: De Hea će braniti protiv Totenhema na otvaranju Premijer lige

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Galova poruka Realu: De Hea će braniti protiv Totenhema na otvaranju Premijer lige

„Osvajanje lige šampiona nije cilj“, rekao je Holanđanin

Sapunica traje i traje i traje...Ali joj se nazire kraj, a svima ga je ukazao Luj van Gal koji smatra da David de Hea neće napustiti Mančester junajted ovog leta uprkos mnogim pisanjima medija o njegovom odlasku u Real Madrid. Kako Holanđanin tvrdi, Španac će stajati među stativama u prvom meču Crvenih đavola u novoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Premijer lige.

Mislim da će De Hea biti na raspolaganju Junajtedu za početak sezone protiv Totenhema, a igraće i protiv Barselone u subotu. Teško je govoriti o svemu jer David nije odgovorio na postavljena pitanja. Sve to nije dobro za mene, ni za Mančester ni za igrače“, rekao je Van Gal.

On je dodao da prvenstveni cilj ove sezone za Đavole nije osvajanje najelitnijeg evropskog takmičenja.

Osvajanje Lige šampiona nije naš prvenstveni cilj, ali se nadam da ćemo bar biti blizu tome. Znam put ka pobedama, ali mi je mnogo birtnije da one dođu kada počne sezona, a ne sada kada su pripremni mečevi u pitanju“, rekao je Holanđanin.

Kada smo kod prijateljskih mečeva, jedan takav očekuje Mančester već večeras od 22 sata, a protivnik će mu biti Barselona.

Van Gal je pred taj duel najavio da poštuje Luisa Enrikea, dok je Vejn Runi napomenuo da je „Barselona najbolji tim Evrope poslednjih godina i da je to veliki motiv za Junajted“.

MOZZART KVOTE ZA DUEL MANČESTERA I BARSELONE MOŽETE POGLEDATI OVDE

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.