Van Gal u šoku: Tražim odgovore, više od polovine igrača me nije ispoštovalo

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal u šoku: Tražim odgovore, više od polovine igrača me nije ispoštovalo

Strateg Mančester Junajteda priznao da je ovo bila najgora utakmica Crvenih đavola pod njegovim vođstvom i da ne zna šta se desilo njegovim fudbalerima

Mančester Junajted je doživeo brutalno otreženjenje u derbiju protiv Arsenala i izgubio lidersku poziciju. Bez obzira što više nije prvi na tabeli, Luja van Gala mnogo više brine način na koji je njegova ekipa poražena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Tobdžija i reakcija igrača.

„Kada onako otvorite meč, onda ne možete da pobedite. Izgubili smo svaki duel, svaku ničiju loptu, nismo bili dovoljno blizu njihovih vezista i oni su mogli lagano da igraju. Arsenal je fantastičan tim. I kada im date onoliko prostora onda je baš teško“, rekao je Van Gal posle meča.

On ne zna koji su uzroci onako blede igre Crvenih đavola...

„Još tragam za odgovorima zašto nam se ono desilo. Nikada nisam video moje igrače u onakvom izdanju i to je pitanje koje ću im postaviti. Zašto im se to desilo? Nije u pitanju samo jedan igrač, pa da mogu da izvučem zaključke. Više od polovine mog tima nije radilo ono što smo se dogovorili u svlačionici“.

On je imao mnogo veća očekivanja od duela sa Arsenalom...

„Nisam ovo očekivao. Bili smo prvi na tabeli, imali četiri uzastopne pobede i nadao sam se da ćemo protiv Arsenala odbraniti prvo mesto i status koji smo imali. Počeli smo utakmicu potpuno bez emocija i to je nešto nedopustivo. Ja to ne razumem i želim odgovore od mojih igrača. Najviše me brine što veliki broj njih večeras ide direktno iz Londona u svoje reprezentacije i nemam vremena da ih sakupim i porazgovaram sa njima kako bismo se pripremili za meč protiv Evertona“, rekao je Holanđanin.

Upitan da li je ovo bila najgora utakmica Mančester Junajteda pod njegovim vođstvom, Van Gal je odgovorio potvrdno.

„Jeste, mislim da jeste. Uopšte nismo odigrali normalnu utakmicu i dopustili smo Arsenalu da bude bolji i agresivniji. Šokiran sam“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.