Van Gal će pomeriti Felainija u napad

Izvor: Press, 26.Avg.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal će pomeriti Felainija u napad

Trener Mančester junajteda Luj van Gal, nagovestio je danas da bi mogao da veznog fudbalera Maruana Felainija pomeri unapred u formaciji za ovu sezonu. Felaini je prošle sezone postigao sedam golova za Junajted, a Van Gal se nada da bi ta promena mogla da bar donekle reši problem neefikasnosti, pošto je ekipa u prva tri kola postigla samo dva gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
           "On može da igra na poziciji 'devet', ali i '10'. Može da igra i 'šest' i 'osam', ali ove godine će više igrati na 'devet' i '10' jer imamo druge igrače", rekao je Van Gal novinarima, a preneli su engleski mediji. Felaini je rekao da je ubeđen da može da ispuni sve zadatke. "Ranije sam igrao broj 10, a ponekad i broj devet, tako da mogu da igram i tu i pomognem mojim saigračima i svom timu. Drugačije je kada se igra u sredini i napadu, ali ja uživam gde god da igram", rekao je 27-godišnji belgijski internacionalac. Mančester junajted večeras igra u gostima protiv Briža revanš meč baraža za Ligu šampiona. Van Gal je ocenio da je to najvažnija utakmica njegove dosadašnje karijere u klubu. Prvi meč završen je pobedom "đavola" od 3:1.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.