Felaini je novi napadač Mančester junajteda!

Izvor: RTS, 26.Avg.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felaini je novi napadač Mančester junajteda!

Dva gola u prva tri premijerligaška kola (od kojih je jedan autogol), kao i sporadična potpuna bezopasnost u završnoj trećini terena, naterala je navijače Mančester junajteda da vape za još jednim napadačem. Luj van Gal im je ispunio želju. Na neki način...
Trener Mančester junajteda Luj van Gal nagovestio je da bi mogao Maruana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Felainija, inače naravno veznog fudbalera, da pomeri unapred u formaciji za ovu sezonu.

Felaini je prošle sezone postigao sedam golova za Junajted, a Van Gal se nada da bi ta promena mogla da bar donekle reši problem neefikasnosti, pošto je ekipa u prva tri kola postigla samo dva gola.
"On može da igra na poziciji 'devet', ali i 'deset'. Može da igra i 'šest' i 'osam', ali ove godine će više igrati na 'devet' i 'deset' jer imamo druge igrače", rekao je Van Gal.
Felaini je rekao da je ubeđen da može da ispuni sve zadatke.
"Ranije sam igrao kao 'desetka', a ponekad i kao napadač, tako da mogu da igram i tu i pomognem svojim saigračima i svom timu. Drugačije je kada se igra u sredini i napadu, ali ja uživam gde god da igram", rekao je 27-godišnji belgijski internacionalac.
Mančester junajted igra u gostima protiv upravo belgijskog Briža revanš meč baraža za Ligu šampiona.
Van Gal je ocenio da je to najvažnija utakmica njegove dosadašnje karijere u klubu. Prvi meč završen je pobedom "đavola" od 3:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Gal pomera Felainija u napad

Izvor: Blic, 26.Avg.2015

Trener Mančester junajteda Luj van Gal nagovestio je danas da bi veznog fudbalera Maruana Felainija mogao da pomeri unapred u formaciji za ovu sezonu...Felaini je prošle sezone postigao sedam golova za Junajted, a Van Gal se nada da bi ta promena mogla da bar donekle reši problem neefikasnosti, pošto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.