Van Gal: Ne idem ja nigde!

Izvor: RTS, 28.Dec.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Ne idem ja nigde!

Posle remija sa Čelsijem, odnosno šestog uzastopnog meča bez pobede u Premijer ligi, menadžer Mančester junajteda Luj van Gal kaže da nema nameru da podnese ostavku.
Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal ne namerava da podnese ostavku posle današnjeg remija sa Čelsijem.

"Neću da dam ostavku. To nije pitanje da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << li ću ostati, već da ispunjavam obaveze iz svog ugovora", rekao je Van Gal britanskim medijima posle utakmice u Mančesteru.
Junajted je kod kuće igrao bez golova sa Čelsijem, posle čega je u seriji od šest utakmica bez pobede u Premijer ligi, a osam ukupno.
"Kada igrači pruže takvu igru, kada postoji toliki pritisak, onda to nije bilo kakav razlog za mene da podnesem ostavku", kazao je Van Gal.
Mančester junajted će u narednom kolu engleskog prvenstva igrati 2. januara protiv Svonsija na svom stadionu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEĆE DA DA OSTAVKU: Van Gal ne namerava da ode iz Junajteda

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj Van Gal rekao je da ne namerava da podnese ostavku posle današnjeg remija sa Čelsijem..."Neću da dam ostavku. To nije pitanje da li ću ostati, već da ispunjavam obaveze iz svog ugovora", rekao je Van Gal britanskim medijima posle utakmice u Mančesteru...Junajted...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.