Van Gal: Naš kuvar je srećan, moja žena je srećna, srećan sam i ja

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Naš kuvar je srećan, moja žena je srećna, srećan sam i ja

Luis van Gal nije nije krio zadovoljstvo posle pobede u najvećem engleskom derbiju. Mančester junajted je svladao Liverpool 3:0, a Van Gaal kaže da je ovo tek početak. Veruje da njegovu puleni mogu da nastave niz od šest uzastopnih pobeda.

- Bilo je dobro, ali ekipa mora da se uigra i napreduje.  Zadovoljan sam jer smo dobili velikog suparnika, to je dobro za samopouzdanje - rekao je Van Gal i napomenuo: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

- Naš kuvar je srećan, moja žena je srećna, srećan sam i ja.

Junajted je sada treći na tabeli, ima osam bodova manje od vodećeg Čelsija, a Van Gal ne želi da priča o borbi za titulu.

- Najvažnija je sledeća utakmica koja dolazi. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Dobili smo šest utakmica u nizu i to je sjajno, ali moramo i dalje da radimo  kako bismo poboljšali našu igru - istakao je Holanđanin, prenosi portal Gol.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.