Uzbuna na Bridžu - Ovo je imperativ ako žele Haverca!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 09:58

Uzbuna na "Bridžu" - Ovo je imperativ ako žele Haverca!

Mladi ofanzivac definitivno napušta "farmaceute".

Čelsi je dobrano razočarao, ali i zabrinuo svoje navijače jučerašnjim porazom od strane Šefild Junajted rezultatom 3:0 na "Bramal Lejnu". Ukoliko Lester i Mančester Junajted ostvare pobede na svojim mečevima 34. kola "plavci" padaju na poziciju pet što može zakomplikovati transfer Kaia Haverca iz Bajer Leverkuzena.

Nemački novinar Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Falk prenosi da je glavni razlog što Haverc napušta "Baj arenu" nemogućnost da se takmiči u Ligi šampiona. Zbog ovoga bi Čelsi morao da se vrati i naredne sezone u LŠ ukoliko želi ovaj vredan potpis.

"Plavci" u narednom kolu dočekuju Norič, ali jasno da sada ništa nije u Lampardovim rukama. Olakšanje bi mogla doneti sutrašnja odluka oko suspenzije Mančester Sitija, ali "plavci" ne smeju da se uzdaju u tu kartu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.