U susret derbiju - Junajted mu leži, da li će i večeras nastaviti seriju?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret derbiju - Junajted mu leži, da li će i večeras nastaviti seriju?

Večeras od 21 sata nas očekuje zaostali duel 26. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Sitija.

Praznik fudbala je zakazan za večeras na "Etihadu", predstoji nam veoma važan duel u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona za obe ekipe, a jasno je da oba trenera imaju glavobolje oko sastavljanja timova za ovaj derbi, kako su povrede uzele maha.

Gvardiola je izjavio da najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće moći da računa na Davida Silvu, Gabrijel Žezus je spreman ali je pitanje da li će nastupiti kako je zbog povrede ispao iz forme, dok Murinjo ima još većih problema.

Poznato je da je Ibrahimović završio sezonu, najverovatnije više neće poneti dres Junajteda u svojoj karijeri, a van stroja u redovima tima sa "Old Traforda" su i Roho, Džouns, Smoling i Mata, kao i Pol Pogba koji je zaradio povredu mišića u finišu utakmice sa Barnlijem.

Uskoro ćemo saznati u kojim sastavima će obe ekipe istrčati na teren, a kada pogledamo bližu istoriju duela ova dva tima, jasno je u koga će sve oči biti uprte.

Naime, najveću opasnost po Junajted predstavljaće Serhio Kun Aguero, koji je u poslednje vreme pronašao svoju prepoznatljivu formu, a u prilog mu ide i statistika iz prethodnih duela protiv "Crvenih Đavola".

On je u prethodnih 10 mečeva protiv gradskog rivala postigao osam golova, te nema sumnje da će odbrana Junajteda najviše strepeti od njega.

8 - Sergio Aguero has scored 8 goals in 10 competitive appearances for Manchester City against Manchester United. Thorn. #ManchesterDerby pic.twitter.com/XvLaBnHaL3

— OptaJoe (@OptaJoe) 27. април 2017.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti bez Silve, Murinjo desetkovan! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017

Sve je spremno za veliki derbi Mančestera...Večeras je na programu veliki derbi između fudbalera Mančester sitija i Junajteda u direktnom okršaju za jedno od mesta koje vodi u Ligu šampiona...Pep Gvariola je izveo sastav u formaciji 4-2-3-1, a nedostaje samo povređeni David Silva...TEAM NEWS |...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.