Tobdžije pregovaraju, navijači se šale - Poslata ponuda za Zahu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" pregovaraju, navijači se šale - Poslata ponuda za Zahu!

Da li postoje šanse da Emeri dobije veliko pojačanje u napadu?

U prethodnim danima videli smo zaokret kakav retko viđamo u klubovima Premijer lige, Arsenal se nalazi u pregovorima oko "džabe" igrača, meta interesovanja su bili Neven Subotić i Jasine Braimi iz Porta.

Međutim, danas je Skaj Sport preneo veliku vest, klub sa "Emirata" ne odustaje od svoje velike želje, Vilfreda Zahe.

Po pisanju engleskog medija, čelnici "Tobdžija" su došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do saznanja da je Kristal Palasu upućena ponuda u visini od četrdeset miliona funti za usluge efikasnog ofanzivca, nekadašnji igrač Mančester Junajteda je par puta izjavio kako je spreman da igra u najboljim klubovima Premijer lige.

Međutim, navijači kluba iz Londona su ovu vest propratili veoma satirično. Mnogi su se upitali da li je ovo ustvari ponuda za samo levu nogu engleskog ofanzivca, ne gaje optimizam da Emeri i čelnici kluba mogu izvesti pravo čudo ako pogledamo finansijsko stanje samoga kluba.

Ostaje da se sačeka odgovor sa "Selhurst parka", međutim verovatno se već zna ishod ovih pregovora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Loš trenutak, kapiten želi da napusti "Tobdžije" za džabe!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2019, 17:18

Da li će čelnici sa "Emirata" izaći u susret svom dugogodišnjem defanzivcu...Danas je stigla i potvrda, Arsenal je počeo da radi na pojačanjima. Stigao je Gabrijel Martineli, mladi Brazilac je koštao "Tobdžije" šest miliona evra...Emeri nastavlja sa potragom kvalitetnih, ali jeftinih solucija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.