Loš trenutak, kapiten želi da napusti Tobdžije za džabe!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš trenutak, kapiten želi da napusti "Tobdžije" za džabe!

Da li će čelnici sa "Emirata" izaći u susret svom dugogodišnjem defanzivcu.

Danas je stigla i potvrda, Arsenal je počeo da radi na pojačanjima. Stigao je Gabrijel Martineli, mladi Brazilac je koštao "Tobdžije" šest miliona evra.

Emeri nastavlja sa potragom kvalitetnih, ali jeftinih solucija za jačanje svoga tima. Ako se dese odlasci iz Londona, čelnici bi hteli da to i naplate.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema pisanji francuskog L'Ekip-a Loran Košćelni je izašao sa predlogom drugačije prirode.

Francuski defanzivac ima još godinu dana ugovora, protekle sezone maltene nije ni igrao, što zbog povrda što zbog bolji opcija, po Emeriju, na poziciji štopera.

Francuzi pišu da iskusni štoper želi da nastavi karijeru u Bordou, te vrši pritisak na Arsenal kako bi ga pustili godinu dana ranije ali bez naknade.

Ostaje da se vidi, da li će se čelnci "Tobdžija" zahvaliti na devet godina službe u Londonu i pustiti tridesettrogodišnjeg štopera za džabe, ili će novac ipak odigrati veću ulogu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.