Tevez: Revanš je morao na Monumentalu, River nema pritisak

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez: Revanš je morao na Monumentalu, River nema pritisak

Najiskusniji fudbaler Boke Juniors Karlos Tevez smatra da je revanš meč finala Kopa Libertadores trebalo da se igra na Monumentalu i da je sada River Plata skinula veliki deo pritiska.
Bivši golgeter Mančester Junajteda, Sitija i Juventusa kaže da su trenutno šanse 50:50, nakon odluke Južnoameričke konferederacije (CONMEBOL) da se igra u Madridu zbog incidenata i napada na autobus Boke pre odloženog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << revanša 24. novembra.

"Biće čudno finale u Madridu. Ipak, kao igrač, moram da ostanem fokusiran na meč. Srećan sam što se igra u Španiji, a ne nekoj drugoj zemlji Evrope, ali istovremeno i tužan što nije u Argentini. Fudbaleri to nisu zaslužili", rekao je Tevez, a prenosi argentinski Ole.
Prva utakmica na Bombonjeri završena je remijem 2:2, pa je veći teret pao na River, smatra Tevez.
"River je imao mnogo veći pritisak da igra na svom terenu, a sada je 50:50. Na domaćem stadionu finale Kopa Libertadores neke stvari idu protiv vas".
Ovaj 34-godišnji fudbaler i pored svih nemilih dešavanja misli da je trebalo da se Monumentalu.
"Iskreno, misli da je najpravednije da se igra na Riverovom stadionu kao što je planirano. Svaka druga odluka nije dobra za Argentince i južnoamerički fudbal", zaključio je on.
Revanš za trofej šampiona Južne Amerike između River Plate i Boke Juniors igra se na stadionu Santijago Bernabeu u nedelju od 20.30.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez: Revanš je trebao biti na Monumentalu, igrači to nisu zaslužili

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2018

Najiskusniji fudbaler Boke Juniors Karlos Tevez smatra da je revanš meč finala Kopa Libertadores trebalo da se igra na Monumentalu i da je sada River Plata skinula veliki dio pritiska.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.