Teri napušta Vilu, vreme je za samostalni angažman!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 10:38

Teri napušta Vilu, vreme je za samostalni angažman!

Možda će imati i okršaje sa timom iz Birmingema.

Aston Vila je izgubila sa 2:0 od Liverpula u 33. kolu PL što ih ostavlja na poziciji broj osamnaest. Naredna utakmica jeste protiv Mančester Junajteda na "Vila parku", ali jasno da se tim Dina Smita može nadati bodovima uzimajući formu oba tima.

Njegova desna ruka, Džon Teri pak razmišlja na duge staze.

Nekadašnji kapiten Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sarađuje sa Smitom još od oktobra 2018. godine, ali jasno da želi i više od uloge asistenta.

Prva ponuda da bude prvi trener bi mogla doći iz Čempionšipa. U pitanju je Bristol Siti koji je u subotu otpustio Li Džonsona posle serije od četiri poraza koja ih je udaljila od pozicije koja vodi u plej-of.

Ako Aston Vila ispadne (vrati se) u Čempionšip mogli bi imati veoma zanimljiv duel sa Bristolom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.