Tadićev gol Junajtedu probudio gnev miljenika navijača Đavola: Sramota je bilo gledati ono ponižavanje!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićev gol Junajtedu probudio gnev miljenika navijača Đavola: Sramota je bilo gledati ono ponižavanje!

"Mančester sa Van Galom neće osvojiti titulu ni za deset godina", rekao je Andrej Kančelskis, koji je igrao u generaciji sa Šmajhelom, Gigsom, Kinom...

Posle mršavog i klimavog početka sezone na klupi Mančester junajteda, gde je Luj van Gal po mnogo čemu sustigao, pa i prestigao njegovog prethodnika, Dejvida Mojesa, Đavoli su tek sada uspeli da malo da pohvataju konce i nađu se u trci za mesto koje vodi u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligi šampiona.

Ipak, česte promene formacija, rotacije u sastavu i nedostatak identiteta u igri Junajted ostavlja daleko iza nenadmašnih rivala - Čelsija i Mančester Sitija. Zbog toga holandski stručnjak je pokupio kritike od Andreja Kančelskisa, legendarnog asa koji nije uspeo da ostavi dublji trag u klubu, ali je pronašao posebno mesto u srcima navijaća.

"Sa Lujem van Galom na klupi Junajted neće osvojiti titulu ni za deset godina. Uopšte mi nije jasno kakav fudbal on to forsira, ali znam samo da ne vodi ekipu ka tituli. Ovako ne može da se takmiči protiv Sitija i Čelsija", rekao je Kančelskis.

On je posebno istakao poraz od Sautemptona, kada je Junajtedu presudio Dušan Tadić.

"Igrači su izgledali užasno na terenu. Čak 75.000 ljudi došlo je na stadion da gleda ono ponižavanje. Bilo mi ih je žao. Problem će rešiti jedino ako bude promenio svoj stil, ali čisto sumnjam da će se nešto bitnije promenili. Junajtedovi igrači iz 1993. godine, Ins, Kantona, Skols, Šmajhel i Gigs bi čupali kosu zbog onakve igre", zaključio je Kančelskis.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.