TRANSFERI (27. jul): Liverpul sprema bombu iz PSŽ-a! Baloteli u Sampdoriji? Halilović u Premijer ligi, frka za Draksklera, Verder vraća legendu?

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (27. jul): Liverpul sprema bombu iz PSŽ-a! Baloteli u Sampdoriji? Halilović u Premijer ligi, frka za Draksklera, Verder vraća legendu?

Pogledajte koji su transferi obeležili dan za nama...

Kraj, zatvaramo radnju za danas! Vrlo interesantan dan je za nama, interesantnih transfera i lepih najava bilo je praktično od ranog jutra, a očekujemo da će i u narednim danima klubovi biti prilično aktivni. Evo šta je obeležilo 27. dan rada fudbalske transfer pijace:

- Mančester junajted je danas doveo još jedno veliko pojačanje – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Serhija Romera.

- Suli Muntari je postao novi igrač Al Itihada.

- Nažalost, Tijagu Moti je propao transfer u Atletiko

- Aston Vila je potpisala Džordana Ajua

- Bešiktaš je odgovorio trošadžijama Antaliji i Fenerbahčeu

- U MLS ligu stigao je Didije Drogba!

- Stefan Savić je predstavljen kao novi igrač Atletika

- Nastala je frka u vezi transfera Julijana Drakslera u Juventus.

- Loran Blan je ponovo izjavio da je Anhel Di Marija praktično novi igrač PSŽ-a.

- Totenhemov štoper Vlad Kirikeš više nije blizu Fjorentine, već Napolija!

- Stouk potpisao dvogodišnji ugovor sa Ibrahimom Afelajem.

- "Aksel Vicel košta 100.000.000 evra", reči su sportskog direktora Zenita, Maksima Mitrofanova.

- Šon Rajt Filips postao je novi igrač Njujork Red Bulsa.

Ostale vesti pročitajte u našem dnevnom blogu.

---------------------------------------------------------- 

22.51 - Prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero govorio je o mogućnosti da Mario Baloteli pojača napadačke redove.

„Baloteli? Rekoše mi da je juče bio u Đenovi. Koštao bi nas 10.000.000 evra, ali kada bi nam Liverpul dao još koji popust uzeli bismo ga bez razmišljanja. On je valjda svestan da mu je bolje da igra kod nas nego da ne igra nigde“, rekao je Ferero.

22.41 - Sampdorija će od transfera Stefana Okake dobiti 3.000.000 evra, piše Gazeta delo Sport.

22.12 - Stefan Savić je zvanično promovisan u novog štopera Atletiko Madrida.

22.06 - Rafa Benitez otkrio je da su Florentino Perez i Serhio Ramos ručali zajedno u nedelju popodne, a da je posle tih razgovora dodatno ubeđen da će novi kapiten Reala ostati u klubu.

„Optimista sam. Zaista mislim da će Ramos ostati“, rekao je Benitez.

22.00 - Atinski AEK je navodno pokazao veliko interesovanje za levog beka Bajera, Konstantinosa Stafilidisa, koji je igrao na pozajmicama u PAOK-u i Fulamu, zbog nemogućnosti da izborti mesto u prvom timu. Za tri godine 21-godišnji reprezentativac Grčke odigrao je tek jednu utakmicu za Aspirindžije, a mediji u domovini pišu da bi transfer mogao brzo biti gotov.

21.50 - Priča o odlasku hrvatskog supertalenta Alena Halilovića iz Barselone postaje sve ozbilnija! Katalonski Mundo Deportivo piše da je Vest Hem u pol poziciji da kapariše mladog vezistu, a Slaven Bilić je spreman da plati 10.000.000 evra. Kako se početak Premijer lige rapidno bliži, pregovori moraju da dobiju ubrzani tok.

21.35 - Pogledajte i spisak igrača koje je Votford doveo ovog leta.

21.30 - Vest Hem je objavio na zvaničnom sajtu da je doveo talentovanog 17-godišnjeg univerzalca Horhea Dobona iz Arsenala, koji je bio kapiten mladog tima Tobdžija.

21.24 - Šalke je na društvenim mrežama objavio da je danas zvanično odbio ponudu Juventusa za Julijana Drakslera! Ovaj događaj poklapa se sa tekstom koji ste već imali priliku da čitate na našem portalu, ali Bepe Marota u opuštenom tonu poručuje da će sve biti završeno i da navijači nemaju potrebu da brinu.

„Draksler i Sikera? Ljudi, nemojte ništa da brinete, mi nigde ne žurimo, a alternative uopšte nemamo“.

21.18 - Loran Blan je još jednom potvrdio da će Anhel Di Marija doći u PSŽ u najskorijem roku.

„Što se tiče Anhela Di Marije, transfer će biti završen u najskorijem roku. Jako sam siguran u to“, poručio je trener Svetaca.

20.59 - Nekadašnji napadač Steaue, Sampdorije i brojnih drugih klubova Federiko Pjovakari postao je novi igrač Sidnej Vonderersa. Italijanski internacionalac stigao je u Australiju kao slobodan igrač.

20.52 - Potpuni apsurd... Valensija je ovog leta dovela Alvara Negreda na trajnoj bazi, posle sezone provedene na pozajmici iz Mančester Sitija. Međutim, sada Slepi miševi žele da prodaju Negreda, pošto se ne uklapa u planove trenera Nuna Espiritu Santa (?!), kako bi pokrili troškove onoga što treba da daju Sitiju. A Valensija je dužna da u septembru plati 14.000.000 evra, a potom istu sumu novca i u junu 2016. godine... Neverovatno!

20.41 - Samo dan nakon što je Andrea Pirlo debitovao u MLS ligi, u SAD je stigao još jedan veliki šampion – Didije Drogba! Više informacija možete pronaći OVDE. 

20.24 - Palermo ne odustaje od namere da dovede 23-godišnjeg centarfora Las Palmasa, Serhija Arauha. Palermo za momka koji je prošle sezone postigao 25 prvenstvenih pogodaka u Segundi nudi pet miliona evra, dok Las Palmas traži čak 18.000.000 evropskih novčanica!

20.17 - Birmingem je ponudio probu mladom napadaču Mančester Sitija, Devanteu Kolu, sinu legendarnog centarfora Junajteda, Endija.

20.10 - Roberto Mančini je na turneji po Kini našao igrača koji bi mogao da unese novu energiju u igru Intera. U pitanju je 26-godišnji vezista Gvangdžua, Žang Linpeng.

„Linpeng je jedan izuzetno zanimljiv igrač i mislim da bi mogao dobro da se uklopi u Inter. Videćemo u budućnosti da li je zaista kalibar za naš klub“, poručio je Mančini.

19.59 - Španska Marka donosi vrlo jaku vest – Mančester junajted i Barselona već su obavili zvanične razgovore oko Pedrovog transfera! Navodno, cena od 30.000.000 evra odgovara i jednima i drugima, pa bi posao mogao da bude zaključen vrlo brzo. Verovanto čim Anhel Di Marija završi transfer u PSŽ...

19.51 - Britanski mediji najavljuju da Njukasl ne želi da odustane od kupovine Čarlija Ostina iz KPR-a, uprkos tome što je nedavno došao Aleksandar Mitrović. Navodno, uprava Svraka jedino brine zbog zdravstvenog stanja napadača, koji ima hronične probleme s ramenom, ali i cena je upitna. Rendžeri traže blizu 22.000.000 evra, što je za Njukasl mnogo u ovom trenutku.

19.29 - Menadžer Mančester junajteda Luj Van Gal izjavio je da je Kristijano Ronaldo tip igrača kakav je potreban njegovom timu.

"On je prosto fantastičan i jako mi se sviđa. Malo je igrača koji mogu da igraju fudbal na njegovom nivou i voleo bih kada bi došao u Junajted". 

Da li se to sprema nešto veliko?

19.25 - Potpuna zabuna nastala je u Italiji zbog Vlada Kirikeša. Juče je Gazeta objavila da samo potpis deli štopera Totenhema od dresa Fjorentine, a danas je sportski direktor Viole Danijele Prade izjavio da klub uopšte ne želi Kirikeša?! Podsetimo, u priču se nedavno uključio Napoli, a navodno posao bi trebalo da bude završen za 6.000.000 evra.

„Kirikeš? Nije to igrač kojeg mi pratimo, zato nas i nije briga gde će on otići“, izjavio je Prade posle objave zvaničnog kalendara Serije A za narednu sezonu.

19.19 - Arapski Al Itihad ne štedi novac kako bi doveo željena pojačanja. Posle Sulija Muntarija (10.000.000 evra za dve sezone) blizu potpisa je Kevin Prins Boateng, sa kojim su Arapi nedavno započeli pregovore, javlja Đanluka Di Marcio! Kako dodaje, Arapi nude 4.000.000 godišnje za dvogodišnju saradnju, ali nije isključeno da to bude i više.

19.15 - Viljareal je ovog leta izgubio Đovanija Dos Santosa, Učea i Vijeta, a uskoro bi klub mogao da napusti i Đerar Moreno. S tim na umu, klub je krenuo u potragu za novi igračem u navali, a prva želja je igrač Burse Sedrik Bakambu (24).

19.10 - ZVANIČNO!!!

Stouk Siti doveo je nekadašnjeg fudbalera Barselone Ibrahima Afelaja! Potersi su holandskog internacionalca doveli besplatno, s obzirom na to da mu je nedavno istekao ugovor sa šampionom Evrope. Afelaj je stavio paraf na dvogodišnju saradnju.

19.05 - Kako je Okaka gotovo sigurno novi igrač Anderlehta, to znači da će klub po ubrzanom postupku dogovarati dolazak Jorgosa Samarasa, koji je slobodan igrač.

18.48 - Baš kao što je i bilo najavljeno, Anderleht i Sampdorija postigli su dogovor oko transfera Stefana Okake! Transfer guru Đanluka Di Marcio saopštio je da će 25-godišnji centarfor zamena za Aleksandara Mitrovića. Finansijski detalji će biti uskoro objavljeni.

18.39 - Šalkeu se žuri da proda Drakslera, Juventusu stigao ultimatum! Više pročitajte OVDE. 

18.24 - Zvanično: Bešiktaš je predstavio i novog štopera – Luiza Rodolfa. Njegov bivši klub Gremio dobiće obeštećenje od 4.000.000 evra.

18.20 - Portugalski mediji tvrde da je Dijego Kapel traže „roba“, te da ga posle Evertona traže još i Đenova i Bešiktaš.

18.14 - Turska televizija SporTV objavila je informaciju da bi Mario Gomez dolaskom u Bešiktaš trebalo da postane najplaćeniji igrač turskog šampionata sa godišnjim primanjima od 5.500.000 evra! Mada, Turci se malo "gađaju" sa cifrom Gomezove plate, pošto jedni kažu da je u pitanju plata od 4.000.000 evra plus bonusi od ukupno 1.500.000 evra, dok drugi smatraju da je u pitanju 3.500.000 plata + 2.000.000 bonusi...

18.09 - VBA će uskoro završiti transfer donedavnog ofanzivnog veziste Vulverhemptona Bakarija Sakoa (27), pošto se trenutno nalazi na medicinskim pregledima. VBA je Sakoa želeo i prošle zime.

18.03 - Sportski direktor Zenita Maksim Mitrofanov dao je veoma interesantnu izjavu povodom sudbine Aksela Vitsela.

„Za sada nismo dobili nijednu pravu ponudu za Vitsela, a ako neki klub bude ponudio 100.000.000 evra, moći će da ode“, rekao je Mitrofanov.

17.59 - Uzbuna u Toskani - Napoli krade Vlada Kirikeša Fjorentini?! Gazeta piše da su emisari Napolija iskoristili trenutak i obavili razgovor sa rumunskim štoperom iz Totenhema, a kako se ističe, Kirikeš je sada na „klackalici“, pošto se već obećao Fjorentini, a Napoli nudi bolje uslove.

17.49 - Francuski mediji pišu da su predstavnici Liverpula i PSŽ-a obavili razgovore u Londonu o mogućem transferu desnog beka Lukasa Dinjea. Redsi su i dalje u potrazi za levim bekom, a Dinje je prvi izbor. Liverpul u ovom trenutku ima Alberta Morena i Hozea Enrikea na levoj strani.

17.40 - Ajntraht Frankfurt želi da što pre produži saradnju sa peruanskim štoperom Karlosom Zambranom, sa kojim saradnja ističe narednog leta. Doduše, igrač ima opciju u ugovoru po kojoj bi mogao da pređe u drugi klub za 1.500.000 evra do 31. avgusta. Međutim, klub traži način da ubedi igrača da ostane i nudi mu veliku povišicu.

17.36 - Bajer Leverkuzen pronašao je idealnu zamenu za Gonzala Kastra, koji je nedavno pojačao Dortmund. U pitanju je Čileanac Čarls Aranguiz, koji je blistao na Kopa Amerika. On je trenutno prvotimac Internasionala i verujemo da ga klub neće pustiti za male pare.

17.31 - Nemačkom kruži priča da bi 36-godišnji napadač Klaudio Pizaro mogao i po treći put da obuče dres Verdera. Dojučerašnji prvotimac Bajerna trenutno se nalazi na odmoru, a posle odlaska Franka Di Santa u Šalke, klubu je potreban još jedan napadač.

17.25 - Dogodio se veliki preokret – Antonio Rudiger ipak ostaje u Štutgartu?! Pošto nijedan klub nije spreman da plati 18.000.000 evra za mladog štopera, nemački reprezentativac će produžiti saradnju sa Švabama na još tri godine!

17.20 - Kevin De Brujne zapalio je Evropu izjavom da i dalje nije siguran da li će karijeru nastaviti u Volfzburgu.

„Ne znam gde ću igrati sledeće sezone, iskreno. Jako sam polaskan interesovanjem za mene“, rekao je belgijski plejmejker.

17.15 - Italija bruji da je Milan dobio ponudu od Njukasla za Nija​nga od 6.700.000 evra, ali je Siniša Mihajlović izričito rekao – NE!

17.01 - ZVANIČNO!!!

Doskorašnji igrač Kvins Park Rendžersa i izgubljeni engleski talenat Šon Rajt Filips postao je novi igrač Njujork Red Bulsa. On je dobio ugovor koji neće biti uključen u "seleri kep" tima, ali finansijski detalji nisu poznati.

16.54 - Kada smo već kod Napolija, Gazeta delo Sport tvrdi da bi sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli mogao u najskorijem periodu da završi Šima Vrsaljka iz Sasuola. U pitanju je 9.000.000 evra i ofanzivni vezista Omar El Kaduri.

16.26 - Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis ponudio je Gonzalu Iguainu novi ugovor! U pitanju je suma od 6.000.000 evra godišnje u naredne četiri godine. Argentinac, kojeg traži Mančester Siti, ima važeći ugovor do juna 2018. godine.

16.17 - Prava otimačina vodi se za Barseloninog bisera - Adamu Traorea. Posle najava da bi Pep Gvardiola mogao da kapariše mladog reprezentativca Španije, britanski mediji tvrde da su se Mančester Siti i Junajted takođe uključili u trku za potpis supertalentovanog krilnog napadača. Podsetimo, Traore ima otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra.

16.06 - POTVRĐENO: Reprezentativac Gane Žordan Aju je potpisao petogodišnji ugovor sa Aston Vilom.

NEW RECRUIT: All-smiles as Tim Sherwood meets up with new boy Jordan Ayew. #AVFC #WelcomeJordan pic.twitter.com/MPHnHPC9EP

15.59 - Čelnik Bajerna Karl Hajnc Rumenige izjavio je da Juventus nije do sada poslao zvaničnu ponudu za Marija Gecea, i napomenuo da igrač i njegov menadžer nisu zatražili razgovor po pitanju transfera.

15.53 - Napoli i Sasuolo nikako ne mogu da se dogovore oko transfera Šime Vrsaljka. Skoro celog leta traje neizvesnost oko prelaska Hrvata na San Paolo, a čini se da je desni bek sada sve dalje od Vezuva.

15.48 - Još jedna vest iz Votforda je da je Dijego Fabrini prešao u Midlsbro na jednogodišnju pozajmicu. Radi se o 24-godišnjem italijanskom vezisti koji je minule sezone bio pozajmljen Milvolu i Birmingemu.

15.42 - POTVRĐENO: Votford je doveo Stivena Berghuisa iz AZ Alkmara sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Holanđanin je deseto pojačanje Stršljenova ovog leta.

15.35 - Talentovani Brazilac Lukas Evenđelista (20) mogao bi da napusti Udineze u koji je stigao prošle sezone iz Sao Paula i ode na pozajmicu u Karpi, kako bi što lakše stekao neophodno iskustvo.

15.28 - Hal Siti je prihvatio zvaničnu ponudu Noriča za vezistu Robija Brejdija, pa će se Irac uskoro definitivno preseliti na Kerou Roud.

15.20 - Đenova je dogovorila prelazak mladog reprezentativca Francuske Žula Nčama iz Mančester Sitija. Talentovani vezista kamerunskog porekla, kome je tek 19 godina, stićiće na jednogodišnju pozajmicu.

15.14 - Loše izdanje minulog vikenda u Londonu nateralo je čelnike Liona da potraže pojačanje na sredini terena, a izbor trenera Ibera Furnijea je iskusni italijanski fudbaler Alberto Akvilani (31) koji nije skup s obzirom na to da retko dobija šansu u prvom timu Fjorentine.

15.06 - Udineze bi želeo da dovede na jednogodišnju pozajmicu Markinja, 29-godišnjeg Brazilca koji je minulu sezonu nastupao na pozajmici u Itihadu.

14.57 - POTVRĐENO: Majnc je angažovao 30-godišnjeg portugalskog defanzivca Enrikea Serena, koji je u prošlosti nosio dresove Portoa i Kajzerija.

14.50 - Doskroašnji napadač Sampdorije Federiko Piovakari raskinuo je ugovor sa Đenovljanima i preselio se u Australiju u ekipu Zapadni Sidnej.

14.43  - Inter je poslao jasnu poruku Džerdanu Šaćiriju da, ako ne kompletira uskoro transfer u Šalke, će morati da se suoči sa činjenicom da za njega nema mesta u prvom timu naredne sezone i da će sve utakmce gledati sa tribina.

14.37 - Transfer Tijaga Mote iz PSŽ-a u Atletiko Madrid je propao. Opširnije OVDE

14.30 - Izgleda da je Didije Drogba konačno odlučio i da će pojačati maeričkog MLS ligaša Montreal Impakt.

14.21 - Mladi italijanski defanzivac Đulio Donati, koji je trenutno član Leverkuzena, nalazi se na meti nekoliko klubova. Ajntraht Frankfurt je najviše zainteresovan za ovog fudbalera, ali konkurenciju ima u Marselju, Veroni i Napoliju, koji ga takođe prate.

14.14 - Britanski mediji se ponovo bave prelaskom golmana Davida De Hee u Real Madrid, posebno nakon potvrđenog dolaska Serhija Romera. Ostrvljani pišu da je Van Gal dogovorio i transfer Jespera Cilesena iz Ajaksa, ali da njegov prelazak na Old Traford zavisi od ostanka De Hee. Naime, ako se Španac ne vrati u domovinu, Cilesen će braniti za Kopljanike kao pozajmljeni igrač naredne sezone.

14.07 - Povratnik u Primeru Betis zaintersovan je za fudbalera Verdera Izreta Hajrovića. Procenjuje se da bi obeštećenje za reprezentetivca BiH trebalo da iznosi 5.500.000 evra.

14.00 - Posle Đanela Imbule koji je nedavno stigao iz Marselja, Porto je bacio udicu za još jednog dobrog fudbalera. Radi se o napadaču Šahtjora Aleksu Tešeiri čija je vrednost procenjena na 25.000.000 evra što nije mnogo za čelnike Zmajeva.

13.55 - Stouk Siti i VBA pokušavaju da dovedu krilnog fudbalera Hala Ahmeda Elmohamdija čija je cena oko 5.000.000 evra. S obzirom na to da mu ugovor ističe naredne sezone, jasno je da je Stiv Brus voljan da ga proda.

13.48 - Pitanje je trenutka kada će se napadač Totenhema Emanuel Adebajor pridružiti Aston Vili. Reprezentativac Togoa jedva čeka da promeni sredinu i zameni Krsitijana Bentekea koji je otišao u Liverpul.

13.41 - Brazilac Felipe Melo bi do kraja nedelje trebalo da se preseli u Inter čim se klubovi dogovore oko obeštećenja. Suma od 3.000.000 evra nije sporna, dilema je samo koga će milanski tim poslati na Bosfor kao doplatu - Medela ili Nagatoma.

13.34 - Juventus ne odustaje od Iska. Iako novi trener Reala Rafa Benitez ne želi da čuje za prodaju veziste, vicešampion Evrope namerava da pošalje konkretnu ponudu u Madrid jer je jasno da će Španac teško imati priliku da bude standardan naredne sezone.

13.29 - Bundesligaš Augzburg na sve načine pokušava da zadrži u klubu argentinskog napadača Raula Bobadilju koji je dobrim igrama zavredio pozive drugih klubova. Zato će mu ponuditi novi ugovor i drastično povećanje plate.

13.21 - Katalonski Sport javlja da je mladi Brazilac Žerson iz Fluminenzea blizu prelaska u Barselonu za 15.000.000 evra i da je prvak Evrope tako preoteo fudbalera Juventusu, koji ga je takođe želeo ovog leta.

13.15 - Deportivo je angažovao 27-godišnjeg vezistu Pedra Moskeru, koji je protekle sezone nastupao za Elče. Ovaj fudbaler je prošao školu madridskog Reala, a potpisao je četvorogodipšnji ugovor sa timom iz La Korunje.

13.09 - Palermo je ugovorio kupovinu Marokanca Abdelhamida El Kautarija koji stiže iz Monpeljea za 2.000.000 evra.

13.04 - Everton i Čelsi i dalje ne mogu da se dogovore oko obeštećenja za Džona Stounsa. Plavci su ponudili 36.000.000 evra, ali Karamele ne odustaju i traže svih 46.000.000 kako bi se odrekle talentovanog defanzivca.

12.57 - Talentovani španski vezista Hoze Rodrigez (20) preselio se u turski Galatasaraj sa kojim će potpisati četvorogodišnji ugovor. Mladi fudbaler je prošao omladinsku školu Real Madrida, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Deportivu.

12.51 - Defanzivac Monaka Ajmen Abdenur poručio je da bi voleo da se preseli u Barselonu ovoga leta i istakao da ga zanima samo igranje u Ligi šampiona. Tunižanin je imao zapaženi učinak prošle sezone u Kneževini.

12.45 - POTVRĐENO: Fejenord je doveo slobodnog fudbalera. 27-godišnjeg defantzivca Jana Arija Van Der Hejidena, doskorašnjeg prvotimca Vitesea.

12.39 - Fjorentina se već pomirila sa odlaskom Marija Gomeza u Bešiktaš, a kao zamenu za Nemca vidi Mirka Vučinića. Ipak, neće to ići tako lako, posebno ako se zna da Crnogorac ima još dve godine ugovora sa Al Džazirom i zagarantovanu platu od 5.000.000 evra po sezoni.

12.34 - Atletiko je odbio ponudu Juventusa tešku 8.000.000 evra za levog beka Giljermea Sikeiru. Jorgandžije žele više para, a uzdaju se i u činjenicu da lovatori iz PSŽ-a takođe prate  njihovog defanzivca.

12.29 - Sampdorija je ponudila ugovor iskusnom Grku Jorgosu Samarasu, nekadašnjem napadaču Seltika, kome je nedavno istekao ugovor sa lisabonskim Sportingom.

12.24 - Jedan od najtraženijih evropskih defanzivaca Mats Humels odbacio je mogućnost da ovoga leta napusti Borusiju iz Dortmunda, iako se Mančester Junajted nekoliko puta spominjao kao njegova nova destinacija.

"Dvoumio sam se oko ostanka u klubu, ali sam onda razgovarao sa trenerom Tuhelom i sve mi je lepo objasnio. Ostajem ovde sigurno i naredne sezone", poručio je Humels.

12.18 - Dok u Rimu čekaju potpis talentovanog Rikarda Kišne koji je jutros prošao preglede, Lacijali istovremeno i spremaju i raskid ugovora sa iskusnim Albancem Lorikom Canom. Defanzivac ima na stolu konkretne ponude Šalkea i Olimpika iz Marselja, a od skoro se za njega interesuje i jedan klub iz Katara, tako da neće imati problem da pronađe novog poslodavca.

12.11 - Doskorašnji vezista Arsenala Vasariki Abu Dijabi blizu je potpisivanja ugovora sa Olimpikom iz Marselja. Iako je u petak obavio lekarske preglede i pregovarao sa menadžerom VBA Tonijem Pjulisom, kod iskusnog veziste je preovladala želja da se vrati kući nakon odiseje na Ostrvu.

12.05 - Francuski prvoligaši Lorijen i Ren zainteresovani su za dovođenje 29-godišnjeg napadača Džimija Brijanda. Nekadašnjem fudbaleru Liona nedavno je istekao ugovor sa Hanoverom i nema nameru da ostane u Bundesligi.

11.59 – Još jedna vest iz Grčke. Paragvajac Horhe Benitez, dosadašnji napadač Olimpijakosa, preselio se na jednogodišnju pozajmicu u meksički Kruz Azul.

11.53 - Panatinaikos je angažovao Nikosa Janakopulosa (22) doskorašnjeg golmana Panioniosa. Plan čelnika Zelenih je da ovaj čuvar mreže bude rezerva do sada neprikosnovenom Englezu Luku Stilu.

11.47 - Iskusni Suli Muntari postao je novi fudbaler katarskog Al Itihada. Opširnije OVDE

11.41 - Brazilski napadač Dejverson prešao je u Levante iz redova portugalskog Belenenseša. Ovaj fudbaler je minulo proleće proveo kao pozajmljeni igrač u nemačkom Kelnu.

11.35 - Poljski golman Vojček Ščeznji stigao je u Rim gde će danas nakon lekarskih pregleda kompletirati jednogodišnju pozajmicu iz Arsenala.

And here he is the picture proof: http://t.co/y0cxmxywQD pic.twitter.com/vmH0dQAcma

11.29 - Defanzivac Juventusa Leonardo Bonuči produžiće ugovor sa Starom damom do 2019. godine, a zarađivaće skoro 5.000.000 evra po sezoni.

11.22 - Mladi vezista Vučice Salih Ulčan odbio je da se preseli na pozajmicu u Sampdoriju. Perspektivni 21-godišnji Turčin, koji je prošlog leta stigao iz Fenerbahčea, želi da se izbori za status prvotimca.

11.16 - Roma i Mančester Siti, tačnije njihovi direktori Valter Sabatini i Čiki Begeristajn danas će ponovo sesti za sto kako bi probali da se dogovore oko prelaska Edina Džeka u Večni grad. Vučica ostaje pri ponudi od 20.000.000 evra, ali je problem što Građani traže 30.000.000 za Bosanca.

11.10 - Najtraženiji defanzivac ovoga leta Nikolas Otamendi stigao je jutros na trening Valensije. Podsetimo, štoper Gaučosa želi da mu klub sa Mestalje omogući transfer na Ostrvo gde ga čeka Mančester Junajted.

11.04 - Argentinac Markos​ Roho mogao bi da napusti Mančester Junajted posle samo godinu dana na Ostrvu. Njegov agent je otkrio da postoji ponuda Barselone, ali i da transfer zavisi od prelaska levog beka Adrijana u Romu.

10.59 - Meta londonskog Totenhema je 19-godišnji napadač Šalkea Liroj Sane. Iako je nedavno produžio ugovor sa bundesligašem do leta 2019. godine, Pevci smatraju da će moći da angažuju mladog Nemca za 12.000.000 evra.

10.53 - Zanimljiva vest stiže nam iz Kine. Napadač Intera Mauro Ikardi otkrio je da je madridski Real, sa kojim danas Crno-plavi igraju prijateljski meč, zainteresovan za njega. Međutim, 22-godišnji fudbaler tvrdi da je zadovoljan u Seriji A nakon što je nedavno produžio ugovor s Interom do 2019. godine.

10.45 - Holanđanin Ibrahim Afelaj, kome je istekao ugovor sa Barselonom, stigao je na lekarske preglede u Stouk Siti.

10.37 - I Crnogorac Stevan Jovetić je uranio ovoga jutra i zaputio se u Milano na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Interom. Kažemo mi lepo, ponedeljak je dan za sklapanje posla.

10.28 - Kordoba je objavila da je defanzivac Hoze Anhel Krespo (28) napustio ovaj tim i pojačao Aston Vilu.

10.22 - Mančester Junajted je doveo golmana reprezentacije Argentine Serhija Romera. Opširnije OVDE

10.15 - Evo najave prvog velikog potpisa za danas. Arturo Vidal je pre nekoliko trenutaka sleteo u Minhen u pratnji menadžera Fernanda Feličevića, pa bi već danas mogao da kompletira 40.000.000 evra vredan transfer iz Juventusa u Bajern. Čileanac stiže u pravi čas jer Bavarce već za vikend očekuje finale Superkupa Nemačke protiv Volfsburga.

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobro jutro i dobro došli u još jedno dnevno druženje u blogu posvećenom letnjem prelaznom roku 2015. Prvi je radni dan ove nedelje, što znači da klupska administracija ponovo kreće da obavlja svoje poslove, pa nas i danas, verovatno, očekuju zanimljivi pregovori, milionske ponude, zvanična predstavljanja...  Za početak bismo vam preporučili da se OVDE informišete šta se sve juče dešavalo u prelaznom roku. Sve vesti od početka fudbalske pijace možete pronaći klikom na naš tag „prelazni rok 2015“, a imate priliku da se informišete i na MOZZART specijalu „Prelazni rok“. Ako želite detaljno da znate sveo o najvećim transferima ovoga leta, ali i platama igrača, to možete da uradite u rubrici "Najveći transferi". Budite uz nas, počinjemo!

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fudbalski transferi: Joveta danas potpisuje, Vidal u Minhenu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2015

Fudbalski tržište radi punom parom. Arturo Vidal se nalazi pred potpisom za Bajern, kao i Stevan Jovetić sa Interom...Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi...10.53 - Zanimljiva vest stiže nam iz Kine. Napadač Intera Mauro Ikardi otkrio je da je madridski Real,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.