Kuman dovodi još jednog zemljaka?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman dovodi još jednog zemljaka?

Sautempton bi uskoro mogao da dobije novo pojačanje.

Virdžil Van Dajk bi mogao da pojača "Svece", pišu engleski mediji.

24-godišnjak je fudbaler Seltika gde je sa dosta uspeha igrao dve sezone, nakon što je došao iz Groningena.

U prošloj sezoni bio je jedan od najboljih igrača u redovima šampiona Škotske i privukao pažnju skauta najvećih timova na Ostrvu.

Za Holanđanina su takođe zainteresovani Mančester Junajted i Arsenal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je Sautempon trenutno najuporniji da ga dovede u svoje redove, kako bi nadoknadili odlazak Tobija Aldervilda, koji je otišao u Totenhem.

Štoper Seltika takođe je izrazio želju da napusti 'Seltik Park' jer želi da zaigra u nekoj jačoj ligi u Evropi.

"Vreme je za novi izazov. Moj san je da zaigram za reprezentaciju Holandije i mislim da bi moj prelazak u neku od najjačih evropskih liga pomoglo da me selektor stavi na spisak", rekao je Van Dajk.

Seltik baš i nije u sjajnom finansijskom stanju, pa bi odgovarajuća ponuda mogla da ubedi čelnike škotskog giganta da prodaju jednog od najboljih fudbalera.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita dovela veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2015

Tim iz Zagreba pravi ozbiljan tim za za narednu sezonu...Luka Žorić je novi igrač hrvtaskog kluba...31-godičnjak je posle dve sezone napustio Fenerbahče, jer Željko Obradović traži kvalitetnijeg centra za sledeću sezonu...On je u turski klub došao iz Unikahe...Hrvatski centar ima dosta iskustva...

Nastavak na Sportske.net...

Florentino Perez pravi posao decenije! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2015

Predsednik Real Madrida dovodi pojačanje koje će doneti ogroman profit...Galaktikosi bi uskoro mogli da dovedu fudbalera Gvangžua, Lina Liangminga...19-godišnjak bi bio prvi Kinez u dresu španskog giganta...Kineski fudbaler mogao bi uskoro da potpiše 5-godišnji ugovor, a vrednost transfera bi...

Nastavak na Sportske.net...

Stouk se pretvara u Barsu?

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015, 14:12

"Potersi" sve ozbiljniji...Ibrahim Afelaj potpisaće ugovor sa "Grnčarima", pišu engleski mediji...Nakon 4 godine Holanđanin napušta Kamp Nou. Za to vreme odigrao je samo 21 meč i postigao 1 gol...Iako je svojevremeno došao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, nije uspeo da opravda taj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.