Junajted se sprema za odlazak De Hee

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted se sprema za odlazak De Hee

Fudbalski klub Mančester Junajted objavio je da je doveo golmana Serhija Romera iz Sampdorije pošto još nije jasno da li David De Hea ostaje.

28-godišnji Argentinac je postao slobodan agent na kraju prošle sezone, a u redovima ’Crvenih đavola’ će zameniti Viktora Valdesa, kojem je poručeno da može da potraži novi klub.

Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, već je sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa menadžerom Junajteda Lujom van Galom u AZ Alkmarom, a pod njegovim vođstvom osvojio je titulu u Holandiji u sezoni 2008/09.

Moramo da se pripremimo za novu sezonu uz pretnju da David De Hea ode u Real. Serhio Romero to ispunjava jer moramo brzo da prihvatimo sve što se dešava“, rekao je Van Gal.

De Hea ima ugovor na još godinu dana sa Junajtedom, a za njegove usluge je zainteresovan Real. Ukoliko španski golman, međutim, ostane, Van Gal ističe da će se Romero boriti sa njim za mesto prvog golmana.

Uvek vam je potrebna konkurencija. Ako vidim da je jedan igrač bolji od drugog koji je u startnih 11, on će igrati sledeću utakmicu“, istakao je Van Gal.

Romero je, inače, prošle godine bio junak trijumfa Argentine nad Holandijom koju je vodio Van Gal na Mundijalu u Brazilu. Spasao je dva penala u polufinalu, a sada je postao peto pojačanje ’Đavola’ u letnjem prelaznom roku. Pre njega, na „Old Traford“ su stigli Mateo Darmijan, Bastijan Švajnštajger, Morgan Šniderlin i Memfis Depaj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester Junajted - Stigao golman!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015

Kako se i očekivalo novo pojačanje za "Đavole", Argentinac će konkurisati De Hei, ili biti čak prvi golman, ako Španac ode iz kluba...Dosta klubova se interesovalo za Serhija Romera, prvog golmana argentinske reprezentacije...Istekao mu je ugovor sa Sampdorijom, branio je na pozajmici u Monaku,...

Nastavak na Sportske.net...

Romero novi golman Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2015

Prvi golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester Junajteda, objavio je jutros klub sa Old Traforda na zvaničnom sajtu..."Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna", izjavio je Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi kao slobodan igrač, pošto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TRANSFERI (27. jul): Liverpul sprema bombu iz PSŽ-a! Baloteli u Sampdoriji? Halilović u Premijer ligi, frka za Draksklera, Verder vraća legendu?

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2015

Pogledajte koji su transferi obeležili dan za nama....Kraj, zatvaramo radnju za danas! Vrlo interesantan dan je za nama, interesantnih transfera i lepih najava bilo je praktično od ranog jutra, a očekujemo da će i u narednim danima klubovi biti prilično aktivni. Evo šta je obeležilo 27. dan rada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.