TOPBET TIKET DANA: Ponovo ćemo uživati u vrhunskom fudbalu, nikad bogatija ponuda!

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2021, 12:57

TOPBET TIKET DANA: Ponovo ćemo uživati u vrhunskom fudbalu, nikad bogatija ponuda!

Konačno! Vraćaju nam se klubovi i lige petice, nešto što smo čekali dve nedelje, čini se preduge… U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama. Lester – Mančester junajted X2&2+ (kvota 1.68) Lester je daleko od šampionske forme iz sezone 2015/16, ali i Junajted […]
The post TOPBET TIKET DANA: Ponovo ćemo uživati u vrhunskom fudbalu, nikad bogatija ponuda! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TOPBET TIKET DANA: Sjajna ponuda u najboljim evropskim ligama!

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2021, 11:07

Vratili su nam se klubovi, a ponuda sjajnih utakmica se nastavlja i u nedelju. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.. The post TOPBET TIKET DANA: Sjajna ponuda u najboljim evropskim ligama! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.