TEŽAK UDARAC: Englezi na Srbiju bez nezamenljivog igrača?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 15:23

TEŽAK UDARAC: Englezi na Srbiju bez nezamenljivog igrača?!

Ozbiljna povreda.

Golman Njukasla Nik Poup odsustvovaće četiri meseca zbog operacije ramena, izjavio je menadžer engleskog fudbalskog kluba Edi Hau.

Poup (31) je iščašio rame u subotu tokom utakmice protiv Mančester junajteda (1:0), nakon što je nezgodno pao na zemlju kada je odbranio udarac Serhija Regilona. Hau je rekao da i dalje postoji šansa da se golman Njukasla vrati na teren pre Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstva u Nemačkoj.

- Naravno da je neraspoložen pošto nas čekaju važne utakmice, a pred njim je i EURO. Mislimo na njega, jer je to još jedna čudna povreda za naš tim. Nema sumnje da mu je potrebna operacija. Biće neko vreme van terena, mislimo oko četiri meseca - izjavio je Hau.

Puop je ove sezone bio nezamenljiv u utakmicama Njukasla u Premijer ligi i Ligi šampiona. Britanski mediji spekulisali su da će Njukasl u januaru kupiti novog golmana.

- Video sam mnogo naslova u medijima u vezi sa golmanima i drugim igračima. Nismo se bavili time. Ako bismo sada dovodili, doveli bismo igrača na svakoj poziciji. Ovo je šansa našim golmanima da dođu do pozicije - naveo je Hau.

Poup (31) je za reprezentaciju Engleske branio na 10 mečeva. - Mi smo u fazi sezone u kojoj nas očekuje mnogo velikih utakmica. Pred Houpom je EP u Nemačkoj. Još postoji šansa da se izbori za mesto u engleskoj reprezentaciji - rekao je menadžer Njukasla.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.