Suares: Pogba je vrhunski fudbaler, dobrodošao je u Barselonu

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares: Pogba je vrhunski fudbaler, dobrodošao je u Barselonu

Napadač Barselone Luis Suares pozvao je fudbalera Mančester Junajteda Pola Pogbu da pojača ekipu sa Nou Kampa.

Barselona je ovog leta pokazala interesovanje za francuskog reprezentativca i ponudila 50 miliona evra, uz Andrea Gomeša i Džerija Minu, ali je Junajted odbio.

"Pogba je vrhunski fudbaler koji je osvojio mnogo trofeja. Ima puno kvaliteta, jedan je od zvezda Mančester Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sigurno da želi da se bori za još trofeja. U Barselonu je uvek dobrodošao", rekao je Suares za španski RAC.

Pogba navodno nije zadovoljan na Old Trafordu, često je ulazio u sukob mišljenja sa menadžerom Žozeom Murinjom oko taktike, smatrajući da je previše defanzivna.

Čak je i insistirao na odlasku, bivši klub Juventus i Barselona bili su najkonkretniji, ali Junajted nije hteo ni da pregovara oko odlaska igrača koga je svojevremeno platio rekordnih 105 miliona evra upravo torinskom klubu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.