Solskjer na klupi Junajteda do kraja sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer na klupi Junajteda do kraja sezone

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer vodiće ekipu do kraja sezone, saopštio je danas klub sa Old Traforda.

Norvežanin će zameniti Portugalca Žoze Murinja, koji je juče dobio otkaz nakon serije loših rezultata.

Solskjer je u periodu od 1996. do 2007. godine odigrao 366 utakmica za Junajted i postigao 126 golova, od kojih je svakako najvažniji pogodak za trijumf u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lige šampiona protiv Bajerna 1999. godine u 93. minutu.

"Mančester Junajted je u mom srcu i briljantno je da se vraćam u novoj ulozi. Radujem se radu sa timom i svima u klubu", izjavio je dosadašnji trener Moldea, koji je već radio u Junajtedu kao trener rezervnog tima, a ima i iskustvo u Premijer ligi jer je vodio Kardif pre četiri godine.

U stručnom štabu biće i Majkl Filan, Majkl Kerik i Kiron Mekena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.