Izvor: RTS, 31.Okt.2020, 16:44

Siti minimalcem do pobede protiv Šefilda

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Šefild junajted sa 1:0 (1:0) u meču sedmog kola Premijer lige.
Siti je stigao do trećeg trijumfa u sezoni uz dva nerešena i jedan poraz sakupio je 11 bodova i trenutno je na sedmom mestu. Šefild je zabeležio i šesti poraz i sa samo jednim osvojenim bodom nalazi se na dnu tabele.

Lepa fudbalska predstava. Siti je došao po sva tri boda, i uspeo je u svojoj nameri. Međutim, domaćin je skupo prodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoju kožu. Pokušao je Šefild da osvoji makar bod, ipak nedostajalo im je malo sportske sreće.
Tokom celog meča ekipa Pepa Gvardiole je napadala, stvarala šanse, a do gola je stigla u 28. minutu susreta. De Brujne je uposlio Vokera koji je opalio sa oko 20 metara i smestio loptu u donji desni ugao.
U finišu prvog dela Šefild je zapretio stvorio nekoliko prilika, ali promene rezultata nije bilo.
U nastavku susreta obe ekipe su krenile po gol, Siti kako bi overio pobedu, a domaćin da dođe do izjednačenja. Nekoliko stopostotnih šamsi na obe strane, ali mreže su mirovale.
Na kraju Siti je uspeo da sačiva stečenu prednost i ponese ceo plen u Mančester.
Premijer liga sedmo kolo:

Petak:
Vulverhempton - Kristal Palas 2:0
Subota:
Šefild - Mančester siti 0:1
Barnli - Čelsi
Liverpul - Vest Hem
Nedelja:
Aston Vila - Sautempton
Njukasl - Everton
Mančester Junajted - Arsenal
Totenhem - Brajton
Ponedeljak:
Fulam - VBA
Lids - Lester
Tabela:
Everton 13, Liverpul 13, Vulverhempton 13, Aston Vila 12, Lester 12, Totenhem 11, Mančester siti 11, Lids 10, Sautempton 10, Kristal Palas 10, Čelsi 9, Arsenal 9, Vest Hem 8, Njukasl 8, Mančester junajted 7, Brajton 5, VBA 3, Barnli 1, Šefild 1, Fulam 1.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOKER PRESUDIO: Minimalna pobeda Sitija protiv Šefilda VIDEO

Izvor: Kurir, 31.Okt.2020

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u gostima Šefild junajted sa 1:0, u utakmici sedmog kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.