Siti iskoristio poraz Junajteda i prišao na -5

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2012, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti iskoristio poraz Junajteda i prišao na -5

Izvor: vesti online
Pet kola pre kraja sezone, trka za titulu šampiona Engleske ponovo je dobila na zanimljivosti, pošto je Mančester Junajted poražen na gostovanju Viganu 1:0, dok je Mančester Siti ostvario ubedljivu pobedu protiv Vest Bromviča 4:0, čime je smanjio zaostatak na samo na pet bodova.
"Crveni đavoli" su potpuno podbacili u Viganu sa 0:1, a trijumf domaćinu doneo Šon Maloni, kada je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << kornera dobio loptu na ivici kaznenog prostora i prelepim šutem sa dvadesetak metara savladao nemoćnog golmana De Heju.


Ovaj meč je bio prepun sudijski grešaka, koje su inače obeležile i utakmice oba rivala u prošlom kolu Premijer lige.

Sa druge strane "građani" na svom stadionu nisu imali problema da dođu do bodova protiv VBA 4:0, a njihova pobeda je mogla da bude znatno ubedljivija.

Golove za domaći Siti postigli su Aguero u 6. i 54. minutu, Karlos Tevez u 61, i David Silva samo tri minuta kasnije.

Ovom pobedom izabranici Roberta Manćinija smanjili su razliku na pet bodova, a biće zanimljivo posle 36. kola, kada na svom terenu dočekaju gradskog rivala.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.