Sastavi - Solskjer iznenadio sa dve promene, Konte veruje u proverene snage (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 20:06

Sastavi - Solskjer iznenadio sa dve promene, Konte veruje u proverene snage (foto)

Večeras su na programu prva dva meča četvrtfinala Lige Evrope, ko ide dalje?

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer odlučio je da napravi dve važne promene u odnosu na najstandardniji tim, pa će večeras protiv Kopenhagena od prvog minuta igrati Erik Baji i Fred umesto Viktora Lindelefa i Nemanje Matića. Ostatak ekipe je očekivan.

Podsetimo, Kopenhagen je najprijatnije iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Ligi Evrope ove sezone, a u ovom takmičenju je završio kada je ispao od Crvene zvezde u kvalifikacijama za LŠ i sigurno da će pokušati da iznenade favorizovane Đavole.

Manchester United  -  FC København Резултати Уживо

U drugom susretu, sastaju se Inter i Bajer Leverkuzen, a Antonio Konte je odlučio da nastavi da veruje ekipi koja je pobedila i Hetafe. U prevodu, Kristijan Eriksen i Aleksis Sančez su opet na klupi, u napadu su Lukaku i Lautaro Martinez, a iza Brozović.

Inter  -  Bayer 04 Leverkusen Резултати Уживо

Na drugoj strani, najveći adut Bajera biće svakako Kai Haverc koji želi da se u velikom stilu oprosti pred odlazak u Čelsi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjer o transferu Sanča: Znate da ne mogu

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 08:40

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, bio je prezadovoljan posle plasmana ekipa u polufinale Lige Evrope..."Crveni đavoli" su teže nego što je očekivano slomili otpor Kopenhagena i to tek u produžetku udarcem s bele tačke Bruna Fernandeša...Posle utakmice Solskjer je dao svoj sud...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.