Sami Hipija zna kako protiv Mančestera: Možemo da pobedimo Junajted

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sami Hipija zna kako protiv Mančestera: Možemo da pobedimo Junajted

Trener Bajera iz Leverkuzena Sami Hipija rekao je da njegova ekipa može da pobedi Mančester junajted u Ligi šampiona ako i u odbrani i u napadu pruži timsku igru.

"Kod kuće uvek igramo dobro. Naravno da želimo da pobedimo, ali to nije važna utakmica samo za nas. Moramo i u odbrani i u napadu da radimo kao tim. Onda imamo šanse", rekao je bivši fudbaler Liverpula.

Na tabeli Grupe A >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lige šampiona, posle četiri odigrane utakmice, Junajted je na prvom mestu sa osam osvojenih bodova, Bajer drugi sa bodom manje, dok je na trećem mestu Šahtjor sa pet bodova.

Meč petog kola Lige šampiona između Bajera i Mančestera igra se u sredu od 20 časova i 45 minuta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.