SPREMAN DA ZAGORČA ŽIVOT ĐAVOLIMA: Tuhel - Kejn je motivisan 100 odsto za meč sa Mančester junajtedom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:16

SPREMAN DA ZAGORČA ŽIVOT ĐAVOLIMA: Tuhel - "Kejn je motivisan 100 odsto za meč sa Mančester junajtedom"

Bavarci nemaju rezultatski značaj, ali...

Trener Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je fudbaler minhenskog kluba Hari Kejn motivisan za meč sa Mančester junajtedom u Ligi šampiona, prenose nemački mediji.

Bavarci će igrati u utorak od 21 čas sa Mančester junajtedom na Old trafordu u meču šestog kola grupe A Lige šampiona.

- Kejn je motivisan sto odsto. On je pobednik, šampion. Lepo je vratiti se nazad u Englesku na 'Old traford'. Hariju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se to dopasti, raduje se tome. On je vrhunski profesionalac i sjajan momak koji se dobro prilagodio životu u Nemačkoj - rekao je Tuhel.

Bajern je prvi na tabeli grupe A sa 13 bodova i još ranije je obezbedio plasman u osminu finala LŠ. Mančester junajted je poslednji sa četiri boda.

- Lepo je živeti u Minhenu. Kejn tečno govori nemački. Minhen je bezbedan, prelep grad. Imamo mnogo prirode i golf terene na kojima je Hari kad ima slobodno vreme. I svi pričaju engleski, što je opet dobro za njega, to mu pomaže - istakao je Tuhel.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.