Runi: Nisam hteo da idem iz kluba

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Nisam hteo da idem iz kluba

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi demantovao je glasine da je ikada hteo da napusti Old Traford i dodao da se Dejvid Mojs pita oko njegove budućnosti.

Proteklog leta se pominjalo da bi reprezentativac Engleske mogao da promeni sredinu nakon penzionisanja ser Aleksa Fergusona.

"Želim da bude jasno da nikada nisam tražio od kluba da mi dozvoli transfer. Bila bi ludost da sam došao sa takvim zahtevom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve odluke su na Dejvidu Mojsu, on je menadžer i ja nemam ništa sa tim", rekao je Runi.

Nekadašnji fudbaler Evertona je i u tom klubu sarađivao sa škotskim stručnjakom, a spekulisalo se da od tada postoji sukob između njih, međutim Runi je u februaru potpisao novi ugovor sa Junajtedom za rekordnu platu od 300.000 funti nedeljno.

„Crveni đavoli“ imaju razočaravajuću sezonu, nalaze se na sedmoj poziciji tabele, a u derbiju 30. kola sastaju se od 14.30 sa Liverpulom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Runi: Nisam hteo da idem iz kluba

Izvor: B92, 16.Mar.2014

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi demantovao je glasine da je ikada hteo da napusti Old Traford i dodao da se Dejvid Mojs pita oko njegove budućnosti...Proteklog leta se pominjalo da bi reprezentativac Engleske mogao da promeni sredinu nakon penzionisanja ser Aleksa Fergusona..."Želim da bude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.