Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.03.2014.

13:37

Runi: Nisam hteo da idem iz kluba

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi demantovao je glasine da je ikada hteo da napusti Old Traford i dodao da se Dejvid Mojs pita oko njegove budućnosti.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Proteklog leta se pominjalo da bi reprezentativac Engleske mogao da promeni sredinu nakon penzionisanja ser Aleksa Fergusona.

„Želim da bude jasno da nikada nisam tražio od kluba da mi dozvoli transfer. Bila bi ludost da sam došao sa takvim zahtevom, sve odluke su na Dejvidu Mojsu, on je menadžer i ja nemam ništa sa tim“, rekao je Runi.

Nekadašnji fudbaler Evertona je i u tom klubu sarađivao sa škotskim stručnjakom, a spekulisalo se da od tada postoji sukob između njih, međutim Runi je u februaru potpisao novi ugovor sa Junajtedom za rekordnu platu od 300.000 funti nedeljno.

„Crveni đavoli“ imaju razočaravajuću sezonu, nalaze se na sedmoj poziciji tabele, a u derbiju 30. kola sastaju se od 14.30 sa Liverpulom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu