Ronaldo je najskuplji čovek na svetu: Izlazna klauzula Portugalca 1.000.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo je najskuplji čovek na svetu: Izlazna klauzula Portugalca 1.000.000.000 evra

Igrač vredi više nego nekoliko velikih klubova zajedno

Kada je ovog leta Kristijano Ronaldo uputio nekoliko lepih reči na račun bivšeg kluba Mančester junajteda navijači engleskog kluba su počeli akcije kako bi ga vratili na Old Traford, ali se igračev agent Žorž Mendeš opasno trudi da im sruši snove.

Prvo je rekao kako će Ronaldo ostati u Realu do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << penzije i rekao kada će tačno to i desiti, a sada je otkrio i kolika je izlazna klauzula u ugovoru Portugalca.

„Cena njegove klauzule je 1.000.000.000 evra. Siguran sam da će premašiti svoj rekord od 60 golova u sezoni ako ne bude imao fizičkih problema. Ništa nije nemoguće za Kristijana i on će nastaviti da evoluira i unapređuje do penzije, objasnio je Mendeš.

Primera radi Roman Abramovič je 2003. godine kupio Čelsi za oko 200 miliona evra.

Iako zvezda Reala svakodnevno dobija najbogatije moguće pohvale, Mendeš smatra da ljudi treba još više da cene Ronalda.

„Treba da se napomene da je Kristijano krilni igrač, ne napadač, i njegove cifre su zapanjujuće. Igra dosta daleko od gola i on mora dosta da uradi da dođe do kaznenog. Tako da sve što je uradio zaslužuje više poštovanja. Svi mogu da vide kakav je – fenomenalan“, objasnio je popularni Superagent.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.