Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 22:15

Romin vaskrs na Old Trafordu: Tri prinudne izmene za poluvreme i veleobrt u režiji Pelegrinija i Džeka

Uprkos vođstvu Mančester junajteda

Kao kad Hidri odsečeš glavu, a na istom mestu joj izrastu dve, tako je Roma na Old Trafordu pokazala sposobnost regeneracije. Italijanski tim vodi protiv Mančester junajteda posle prvog poluvremena 2:1, iako je u ranoj fazi prvog susreta polufinala Lige Evrope ostao bez čak trojice igrača!?

Sve izmene Paula Fonseke bile su iznuđene. Najpre je već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u petom minutu van terena morao Džordan Veretu, sredinom prvog dela nastadao je golman Pau Lopez, da bi u 37. zbog udarca onesopobljen da nastavi meč bio i Leonardo Spinacola. Umesto njih ušli su Gonzalo Viljar, Antonio Mirante i Bruno Perez. Ne pamti se da se u evrokupovima jedan trener suočio sa ovoliko kadrovskih problema kao Fonseka u Engleskoj.

A na sve to Vučica vodi! I to pošto je prva primila gol. Strelac za Mančester bio je Bruno Fernandeš već u devetom minutu, da bi Lorenco Pelegrini u 15. poravnao sa bele tačke, a Edin Džeko u 34. doneo preokret.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.